Vacature: 2 Functioneel beheerders e-hrm

Dit item is verlopen op 14-09-2017.

De afdeling interne dienstverlening van de gemeente Wierden zoekt 2 functioneel beheerders e-hrm.

Wierden is een moderne gemeente op de grens van stad en platteland met 24.000 inwoners, midden in het mooie Twente. In een natuurrijke omgeving is Wierden volop in ontwikkeling op het gebied van wonen, werken en recreëren.

De afdeling interne dienstverlening van de gemeente Wierden ondersteunt het management bij het uitvoeren en ontwikkelen van het beleid, waaronder het P&O beleid. Onderdeel hiervan is het team salaris en e-hrm. Dit team verzorgt voor verschillende Twentse gemeenten de volledige salarisadministratie en de software van het onderdeel e-hrm. Voor dit team zijn wij op zoek naar:

2 Functioneel beheerders e-hrm

Fulltime of parttime

Wij zijn op zoek naar 2 functioneel beheerders e-hrm. Er is in totaal 52 uur per week (1.5 fte) beschikbaar. De voorkeur voor invulling gaat uit naar een fulltimer en een parttimer maar uren zijn bespreekbaar. Mocht de inhoud van deze functie je aanspreken dan vragen wij je te solliciteren.

Functie-informatie:

• Je verricht het dagelijks functioneel beheer van onze e-HRM modules;
  • Je ondersteunt bij de inrichting en het beheer van verschillende e-hrm modules en signaleert proces optimalisatie binnen deze modules;
  • Je verzorgt de inrichting van (nieuw) beleid binnen de e-hrm modules;
  • Je ondersteunt bij het bouwen van rapportages ten behoeve van management en uitvoering;
  • Je adviseert/informeert vanuit de frontoffice de medewerkers en managers van de aangesloten Twentse gemeenten;
  • Je verricht overige op het team voorkomende werkzaamheden.

Functie-eisen:
Je beschikt over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Voor een goede uitoefening van deze functie is het belangrijk dat je affiniteit hebt met de ontwikkeling en inrichting van software. Kennis van Youforce (Raet) is een pré. Verder heb je goede kennis en ervaring op het gebied van Excel. Je hebt een proactieve instelling en een sterk analytisch vermogen. Je bent bereid om te ontwikkelen. Daarnaast ben je klantgericht en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent flexibel en kunt snel schakelen.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is voorwaarde voor benoeming.

Salaris:
Voor de functie wordt, afhankelijk van opleiding en ervaring, een salaris geboden van minimaal € 2.277,- bruto per maand (aanloopschaal 8) en maximaal € 3.712,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (maximum functieschaal 9). De functie is volgens de HR21 systematiek ingedeeld in de generieke functieomschrijving Medewerker Bedrijfsvoering I.

Reageren:
Stuur je motivatiebrief en CV vóór donderdag 14 september a.s. naar PenO@wierden.nl. Vermeld in ieder geval in de onderwerpsregel de functienaam: functioneel beheerder e-hrm. Solliciteren per post kan ook naar: Het college van burgemeester en wethouders van Wierden, t.a.v. afdeling PenO, Postbus 43, 7640 AA Wierden en zet de functie op de enveloppe.

Bel voor meer informatie over deze functie naar Heleen Mogezomp, professional salaris en e-hrm, telefoonnummer 0546 - 844 445. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je tot 22 augustus 2017 contact opnemen met Alja Bonthuis, adviseur P&O, telefoon 0546 - 580 983. Na 22 augustus 2017 kun je contact opnemen met Lisette Wanders, adviseur P&O, telefoon 0546 - 580 802.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 25 september 2017