Vacature: creatief en inspirerend lid commissie Naamgeving

Dit item is verlopen op 26-02-2018.

Gemeente Wierden is opzoek naar twee nieuwe leden voor de commissie Naamgeving.

Woon jij in de gemeente Wierden? Ben jij creatief? Haal jij overal je inspiratie vandaan? En ben je goed in het verzinnen van aansprekende namen? Dan is deze functie echt iets voor jou! Wie weet heeft straks een nieuwe straat de naam die jij bedacht hebt! Hoe leuk is dat!

De Weefkamer, Schepel, Scheermolen, Spinnewiel, Schietspoel, Dorpsbleek en Twijnspil zijn straatnamen die je tegenkomt in de wijk de Weuste. Deze namen ontstaan niet zomaar. Maar wist je dat bij de benaming van nieuwe straten, pleinen en wijken etc. een zorgvuldig proces voorafgaat? Zo moeten de namen bijvoorbeeld bruikbaar zijn in de spreektaal en uniek zijn in de gemeente. Omdat het geven van een goede naam zo belangrijk is, is de commissie Naamgeving in het leven geroepen. De voorzitter van de commissie Naamgeving is de burgemeester en de andere leden bestaan uit mensen van de gemeenschap. Wil jij ook een rol in spelen in het bedenken van nieuwe namen? Solliciteer dan op deze leuke functie. Voor jouw creatieve input krijg je per bijeenkomst een vergoeding.

Interesse?

Wil jij graag solliciteren op deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV naar bouwenenwonen@wierden.nl, t.a.v. Rina Brink. Reageren kan tot en met 23 februari 2018. De gesprekken vinden plaats op 28 februari en 1 maart 2018. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rina Brink via bouwenenwonen@wierden.nl of telefoon 0546 – 580 838. We hopen snel kennis met je te maken!