Vacature: Gebiedsregisseur Grondzaken en Vastgoed

Help jij ons verder professionaliseren?

Wij zijn op zoek naar een:

Gebiedsregisseur Grondzaken en Vastgoed (voor 26 uur per week)

Wij zoeken een regisseur grondzaken en vastgoed die de gemeente Wierden verder helpt te professionaliseren. Je draagt zorg voor integraal vastgoed en grondbeleid. Je wil graag werken op het kruispunt van maatschappelijke vraagstukken en commerciële benadering van vastgoed en grond.

Nu solliciteren

• Nieuw integraal beleid ontwikkelen op het gebied van grondzaken en vastgoed. Dit ga je vertalen naar portefeuillebeleid. Dat betekent dat je bestaande locaties en accommodaties in beeld brengt en daar strategie op gaat ontwikkelen.
  • Je verzorgt aan- en verkoop van grond en vastgoed.
  • Je bent accounthouder voor vastgoed van de gemeente.
  • Je vertaalt vastgoed en grondbeleid naar andere beleidsterrein en betrekt andere beleidsterreinen bij het nieuwe vastgoed- en grondbeleid. Denk hierbij aan Duurzaamheid, Leefbaarheid, Economie, Sport, Onderwijs, etc.
  • Je hebt een adviesrol bij ruimtelijke projecten (woningbouw, bedrijventerrein, gebiedsontwikkeling)

Wat zoeken wij?

• Je hebt een relevante opleiding op HBO/WO-niveau, bijvoorbeeld Vastgoedkunde, Planologie of Commerciële Economie. Deze functie biedt kansen om je verder te ontwikkelen.
  • Een collega met frisse blik die samen met collega’s vorm en inhoud gaat geven aan grond- en vastgoedbeleid.
  • Je bent representatief en communiceert vlot.
  • Je bent flexibel, klantgericht, integer en resultaatgericht.
  • Je hebt affiniteit met grondzaken, vastgoedzaken, ruimtelijke planprocessen en gemeentelijke exploitaties.
  • Je bent in staat om op inspirerende wijze een traject van begin tot eind te managen
  • Een verbinder op thema’s en mensen.
  • Ondernemerschap, politieke sensitiviteit, flexibiliteit, helikopterview en overtuigingskracht zijn kenmerken die bij jou passen.
  • Je wil graag vernieuwen en zoekt daarvoor breed de samenwerking.
  • Een netwerker die beschikt over een bestuurlijke en politieke antenne.

Onze organisatie

Welkom in Wierden! Wierden is een gemeente op de grens van stad en platteland met 24.000 inwoners in Twente. In een natuurrijke omgeving is Wierden volop in ontwikkeling op het gebied van wonen, werken en recreëren. Dat geldt ook voor onze organisatie: we zijn volop in ontwikkeling naar een programma gestuurde organisatie waarbij we groeien naar een nog meer klantgerichte organisatie. Dit doen we door nog beter samen te werken met onze stakeholders (inwoners, bedrijven, organisaties etc.). Onze beleidsmedewerkers leveren hier een actieve bijdrage aan.

De afdeling beleid ontwikkelt beleid op het terrein van de maatschappelijke en ruimtelijke taken van de gemeente. Onze beleidsmedewerkers worden breed en flexibel ingezet op de verschillende beleidsterreinen welzijn, duurzaamheid, sport, ruimtelijke ontwikkeling, onderwijs en cultuur. Met visie ontwikkelen zij beleid op één of meerdere taakgebieden. Het opbouwen van netwerken en een constructieve samenwerking met burgers en instellingen is hierbij essentieel.

• Een uitdagende functie voor 26 uur per week in een deskundig team beleid dat zich integraal bezig houdt met de maatschappelijke opgaven van nu en de toekomst.
  • Een dienstverband voor bepaalde tijd met zicht op een vast contract.
  • Een passend salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van maximaal € 4.735,- bruto per maand (functieschaal 10a) op basis van 36 uur per week. Dit is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
  • Een keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris.
  • Een functie die volgens de HR21 systematiek ingedeeld in de generieke functieomschrijving Medewerker ontwikkeling II.
  • Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor aanstelling. Deze kosten worden vergoed door de gemeente Wierden.

Vragen en solliciteren?

Ben jij de gebiedsregisseur die wij zoeken en zich thuis voelt binnen een afdeling die volop in ontwikkeling is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer via de knop ‘solliciteren’ en upload je brief en CV voor 3 februari 2020. Bel of app voor meer informatie over deze functie met Debbie Bruijn, afdelingshoofd beleid, telefoonnummer 06 12 56 39 91.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 13 februari 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Plaats een reactie op onze website

Voorbeeld: http://www.website.nl