Vacature: Medewerker administratie/Backoffice Sociaal Domein

Kom jouw talent bij ons inzetten!

Voor het team administratie binnen de afdeling sociaal domein zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

Medewerker administratie/Backoffice Sociaal Domein

(36 uur per week, aandachtsgebied Jeugd en Wmo)

Het sociale domein is verantwoordelijk voor de uitvoering van vrijwel alle vormen van Jeugdhulp, de Wmo en de ondersteuning van mensen op het gebied van inkomen en met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het is de bedoeling dat iedere klant die gebruik maakt van diensten en voorzieningen die door de gemeente worden toegekend, een plan heeft en een regisseur die toeziet op het effect van de inzet. Om klanten op een passende wijze te helpen, is verwerking en opslag van informatie van groot belang. De administratie-backoffice is hierbij een belangrijke spil in het verwerken, verzamelen en doorgeven van deze gegevens aan betrokken partijen, zowel intern als extern. De backoffice werkt hierin nauw samen met de gemeentelijke regisseurs. De afdeling sociaal domein is volop in ontwikkeling. Na het vormen van het team de afgelopen jaren na de decentralisaties, zijn we nu een verdere professionaliseringsslag aan het maken.

• Je verwerkt en controleert de gegevens in de (financiële) administraties van Wmo en Jeugdvoorzieningen binnen het sociaal domein en verzorgt administratieve afhandelingen op het gebied van jeugd en Wmo. Zowel voor Zorg in Natura als PGB. Je verwerkt zelfstandig aanvragen, mutaties en beëindigingen aan de hand van rapportages.
  • Je verzorgt de administratieve afhandeling van het berichtenverkeer iWMO/iJW.
  • Je bent aanspreekpunt voor administratieve zaken voor de medewerkers binnen het team SD.
  • Je legt het benodigde contact met externe partners om de verwerking van de administratie zo goed mogelijk te laten verlopen.
  • Je levert input ten behoeve van het door ontwikkelen van processen binnen de backoffice.

Wat verwachten wij van je als nieuwe collega?

• Je beschikt over een relevante afgeronde Mbo-opleiding.
  • Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke rol, bij voorkeur bij een gemeente of zorgaanbieder.
  • Je wordt blij van werken met cijfers en het uitzoeken van gegevens.
  • Je bent nauwkeurig, communicatief sterk, houdt van aanpakken en kunt zelfstandig werken.
  • Ervaring met I-samenleving en Civsion is een pré.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
  • Je bent stressbestendig, proactief, ondersteunend, oplossingsgericht, integer en collegiaal ingesteld.

• Een leuke functie voor 36 uur per week, binnen het team uitvoering Sociaal Domein
  • Een dienstverband voor bepaalde tijd (een jaar) met zicht op een vast contract.
  • Een passend salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van maximaal € 2.875, - bruto per maand (functieschaal 6) op basis van 36 uur per week. Dit is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
  • Je ontvangt een keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris.
  • De functie is volgens de HR21 systematiek ingedeeld in de generieke functieomschrijving medewerker bedrijfsvoering IV.
  • Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor aanstelling.

Gemeente Wierden

Welkom in Wierden! Wierden is een gemeente op de grens van stad en platteland met 24.000 inwoners in Twente. In een natuurrijke omgeving is Wierden volop in ontwikkeling op het gebied van wonen, werken en recreëren. Dat geldt ook voor onze organisatie: we zijn volop in ontwikkeling naar een programma gestuurde organisatie waarbij we groeien naar een nog meer klantgerichte organisatie. Dit doen we door nog beter samen te werken met onze stakeholders (inwoners, bedrijven, organisaties etc.).

Solliciteren?

Ben jij een harde werker die zich thuis voelt in binnen een afdeling die volop in ontwikkeling is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer via de knop ‘solliciteren’ en upload je brief en CV voor 13 juli 2020. Bel voor meer informatie over deze functie met Nienke Belderink, teamleider, telefoonnummer 0546 844 402. Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met Susan de Boer, adviseur P&O, telefoonnummer 0546 - 580 925. De gesprekken vinden plaats op donderdag 16 juli in de ochtend.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Plaats een reactie op onze website

Voorbeeld: http://www.website.nl