Vacature: monteur drukriolering

Dit item is verlopen op 25-03-2018.
Afbeelding buitendienst

Voor de buitendienst zijn wij in verband met uitbreiding op zoek naar een: monteur drukriolering.

Solliciteren

Wierden is een moderne gemeente op de grens van stad en platteland met 24.000 inwoners, midden in het mooie Twente. In een natuurrijke omgeving is Wierden volop in ontwikkeling op het gebied van wonen, werken en recreëren.

De buitendienst van de gemeente Wierden zorgt voor de uitvoering van het onderhoud en beheer van de openbare ruimte van onze gemeente, waaronder het groen, de wegen, bestrating, gemalen en daarnaast het onderhoud van de riolering. De werkzaamheden worden momenteel door 1 monteur uitgevoerd.

Voor de buitendienst zijn wij in verband met uitbreiding op zoek naar een:

Monteur drukriolering

36 uur per week

De functie

Je zorgt voor het afhandelen van storingen en meldingen voor de installaties, de drukriolering en gemalen. Je beoordeelt of de te verrichten reparaties intern of extern worden gedaan, bij grote storingen in overleg met de medewerker riolering. Je verricht het technisch onderhoud aan installaties, de drukriolering en gemalen. Je  bent daarnaast ook inzetbaar voor overige werkzaamheden bij de buitendienst. Je draait periodiek mee in wacht- en storingsdiensten.

Wij vragen

Je bent in het bezit van een afgerond diploma 1e monteur elektrotechnische installaties (niveau 3). Je beschikt daarnaast over een groot rijbewijs en een chauffeursdiploma. Je hebt ruime ervaring met bovengenoemde werkzaamheden. Je bent klantgericht, zorgvuldig en werkt graag in teamverband. Je hebt goede contactuele eigenschappen en een flexibele klantgerichte instelling.

Ons aanbod

Wij bieden je een informele en collegiale werksfeer en een afwisselende functie. Voor de functie wordt, afhankelijk van opleiding en ervaring, een salaris geboden van minimaal € 1705,- (begin aanloopschaal 5) en maximaal  € 2729,- bruto per maand (maximum schaal 6) op basis van een 36-urige werkweek (peildatum 1 januari 2018). De functie is volgens de HR21 systematiek ingedeeld in de generieke functieomschrijving Medewerker Technische Uitvoering II.

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is voorwaarde voor benoeming.

Geïnteresseerd?

Denk je jouw talenten in te kunnen zetten? Stuur ons dan een sollicitatiebrief inclusief CV (bij voorkeur in PDF) voor zaterdag 24 maart 2018 via ons sollicitatieformulier.

Meer informatie?

Bel voor meer informatie over deze functie naar Adriaan van Dam, bedrijfsleider buitendienst, telefoonnummer 0546 - 580 971. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Anne Engelbertink, adviseur P&O, telefoon 06 - 53726130.

Reacties (0)