Vacature: Professional Salaris & eHRM

Dit item is verlopen op 10-07-2020.

Kom jij het team salaris en e-hrm versterken?

De afdeling Interne Dienstverlening van de gemeente Wierden ondersteunt het management bij het uitvoeren en ontwikkelen van het beleid, waaronder het P&O beleid. Onderdeel hiervan is het team salaris en e-hrm. Dit team verzorgt voor verschillende Twentse gemeenten en per 1 juli ook voor de Regio Twente de volledige salarisadministratie en de software van het onderdeel eHRM. Wegens de uitbreiding van de samenwerking zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

Professional Salaris & eHRM (28 - 36 uur per week)

Functie-informatie:

• Je bent salarisprofessional en verricht administratieve werkzaamheden ten behoeve van de salarisproductie.
  • Je verricht voorkomende controles en verzorgt salarisberekeningen.
  • Je bent verantwoordelijk voor de aanlevering van gegevens t.b.v. interne controle en accountantscontrole.
  • Je bemenst de frontoffice en bent verantwoordelijk voor het beantwoorden van salaris gerelateerde vragen en vragen over het gebruik van verschillende eHRM modules in Youforce.
  • Je signaleert proces optimalisatie binnen deze modules en zet initiatieven in hiertoe in gang.
  • Je adviseert over fiscale en financiële vraagstukken en ondersteunt op het terrein van begroting en bewaking. Tevens adviseer je over de vertaling van (nieuw) beleid binnen de eHRM modules. Daarnaast houd je je bezig met het bouwen van rapportages ten behoeve van management en uitvoering.
  • Je verricht overige op het team voorkomende werkzaamheden.

Functie-eisen

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Voor een goede uitoefening van deze functie is het belangrijk dat je affiniteit hebt met software. Kennis van Youforce van Raet is een pré. Verder heb je goede kennis en ervaring op het gebied van Excel. Je hebt een proactieve instelling en een sterk analytisch vermogen. Je bent bereid om te ontwikkelen en een opleiding PDL en/of VPS te volgen. Daarnaast ben je klantgericht en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent flexibel en kunt snel schakelen. Schoolverlaters worden ook uitgenodigd om te solliciteren!

Wat hebben wij je te bieden

• Een uitdagende baan voor 28- 36 uur per week in een professioneel team met collega’s die van aanpakken houden.
  • Een dienstverband voor bepaalde tijd (een jaar) met zicht op een vast contract.
  •  Een passend salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van minimaal € 2.459,- bruto per maand (aanloopschaal 8) en maximaal € 4.008,- bruto per maand (maximum functieschaal 9).
  • Een keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris.
  • De functie is volgens de HR21 systematiek ingedeeld in de generieke functieomschrijving Medewerker Bedrijfsvoering I.
  • Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor indiensttreding.

Gemeente Wierden

Welkom in Wierden! Wierden is een gemeente op de grens van stad en platteland met 24.000 inwoners in Twente. In een natuurrijke omgeving is Wierden volop in ontwikkeling op het gebied van wonen, werken en recreëren. Dat geldt ook voor onze organisatie: we zijn volop in ontwikkeling naar een programma gestuurde organisatie waarbij we groeien naar een nog meer klantgerichte organisatie. Dit doen we door nog beter samen te werken met onze stakeholders (inwoners, bedrijven, organisaties etc.).

Reageren

• Je kunt je interesse voor deze vacature kenbaar maken door vóór 8 juli 2020 op de knop solliciteren te klikken hierboven en je brief en CV te uploaden. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdagmorgen 14 juli 2020.
  • Voor meer informatie over deze functie kan contact op worden genomen met Sylvia ter Harmsel, coördinator team salaris en eHRM, telefoonnummer 0546 – 844 440.
  • Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Susan de Boer, HR adviseur, telefoon 0546 - 580 925.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.