Verkiezingen 2021

Op 15,16 en 17 maart 2021 zijn de verkiezingen voor deTweede Kamer. Door het coronavirus gaan de verkiezingen anders dan voorgaande jaren. Alle informatie over de verkiezingen vindt u op deze pagina.

Ondersteuningsverklaring

link naar pagina ondersteuningsverklaringU kunt bij het loket Burgerzaken een ondersteuningsverklaring afleggen voor een politieke partij die wil deelnemen aan de verkiezingen.

Stembureaus

Link naar stembureaus in de gemeente wierdenIn verband met het coronavirus hebben we besloten een aantal vaste locaties dit jaar niet te gebruiken als stembureau. Voor deze stembureaus hebben we  nieuwe locaties gevonden. 

Iemand anders voor u laten stemmen

Kunt u niet zelf naar het stembureau gaan? Dan kunt u iemand anders voor u laten stemmen. Link naar 'iemand anders voor u laten stemmen'. 

Stemmen vanuit het buitenland

U kunt ook stemmen als u tijdens de verkiezingen in het buitenland verblijft. Meer informatie vindt u op de website van de Kiesraad. LInk naar stemmen vanuit het buitenland

Vragen?

link naar 'vragen'Met vragen kunt u terecht bij het loket Burgerzaken

Verkiezingsborden voor affiches

Naar item 'verkiezingsborden plaatsen'Begin februari worden de aanpakborden voor affices van politieke partijen geplaatst

Stempas

link naar waar en wanneer krijgt u uw stempas? Waar en wanneer krijgt u uw stempas?

Stemmen in een andere gemeente

Link naar stemmen in een andere gemeenteU kunt ook stemmen in een andere gemeente. Dit moet u wel van te voren aanvragen.

Stembureauleden gezocht

link naar item 'stembureauleden gezocht' op pagina 'verkiezingen'We zoeken enthousiaste mensen die willen helpen op één van de stembureaus.