Het regent vacatures... zo ook bij de gemeente Wierden! Dat komt niet omdat medewerkers gillend de organisatie verlaten, maar door interne doorgroei en uitbreiding van ons personeelsbestand. De Wierdense gemeenteraad heeft de begroting 2023-2026 goedgekeurd. Dat is goed nieuws voor onze inwoners, onze organisatie en misschien ook wel voor jou, want dit betekent groen licht voor de uitrol van verschillende vacatures.

We hopen binnenkort nieuwe collega’s te mogen verwelkomen in onze kleine, maar fijne organisatie. Een organisatie die we onder de noemer ‘Expeditie Wierden’ beter willen laten aansluiten op de wensen van onze inwoners. Want dat is tenslotte waar we het samen allemaal voor doen!

Vacatures

Het werkterrein van onze organisatie is divers en uitdagend. Dat geldt ook voor ons vacatureaanbod. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan op www.wierden.nl/vacatures. Kun je ons aanbod niet weerstaan? Tast dan gelijk toe en solliciteer direct!

Banenbijeenkomst

Wil je eerst nog even aftasten, heb je nog onvoldoende beeld bij een vacature of wil je meer weten over onze fijne organisatie? Kom dan op donderdag 1 december tussen 18.00 en 20.00 uur naar onze banenmarkt in het gemeentehuis, Pouliestraat 3 in Wierden. Vraag collega’s het hemd van het lijf over alles wat je wilt weten. Over onze organisatie, Expeditie Wierden, de vacatures of vertel ons meer over jou en jouw uitdagingen. Zo ontdekken we samen of jij en wij een goede match kunnen zijn.

Aanmelden is niet nodig, loop op 1 december tussen 18.00 - en 20.00 uur gerust binnen. Je bent meer dan welkom in Wierden!