De Elsmoat (Enter)

Kavels te koop op bedrijventerrein 'De Elsmoat' bij Enter

Plattegrond met ligging van bedrijventerrein Elsmoat, ten westen van EnterHet terrein de Elsmoat is gelegen langs de A1 en te bereiken via afslag 28. Op dit terrein komt in totaal 24 hectare (netto)bedrijfsterrein beschikbaar, waarvan nu 12 hectare in verkoop is. De Elsmoat is een gezamenlijke ontwikkeling van de gemeenten Rijssen-Holten en Wierden. Op onderstaande kaart kunt u zien welke kavels nog vrij zijn. De kavelindeling is flexibel, de kavelgrenzen zijn aan te passen zodat de door u gewenste grootte van de kavel ontstaat.

De prijs voor een kavel op een zichtlocatie langs de N347 bedraagt € 135,-/m². De prijs voor niet zichtlocaties bedraagt € 115,-/m².

Meer informatie

Voor meer informatie over De Elsmoat kunt u contact opnemen met onze bedrijfscontactfunctionaris de heer H. Van Triest, telefoon 0546-580838 (loket Bouwen en Wonen). Bedrijven uit de gemeente Rijssen-Holten kunnen het beste contact opnemen met de bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente Rijssen-Holten, mevrouw V. Hakenberg, telefoon 0548 854 404.

Overzicht beschikbare kavels Elsmoat (pdf)

Opmerking: Het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan zijn aangepast. Op 17 mei 2016 heeft de gemeenteraad voor beide documenten een nieuwe versie vastgesteld. Zie de bekendmaking in ons gemeenteblad.