Nieuws voor ondernemers

 • Doe mee aan de Overijsselse groene ondernemersprijs

  Zie wat u kan doen, ga voor groen!

 • Financiële mogelijkheden voor ondernemers in problemen

  ROZ biedt hulp

 • Ron Honcoop Autotrading vestigt zich in 2020 op De Elsmoat

  Ron Honcoop verhuist zijn autobedrijf ‘Honcoop-Autotrading’ naar De Elsmoat. Het bedrijf is nu nog gevestigd aan de Rijssenseweg in Enter, maar de handel in auto’s vindt vanaf het voorjaar van 2020 plaats vanaf bedrijventerrein De Elsmoat.

  Honcoop richt zich met name op de in- en verkoop van jonge schadeauto’s. Deze auto’s verhandelt hij voornamelijk business to business, in zowel binnen- als buitenland. De zaken lopen goed en daarom investeert de jonge ondernemer in een eigen bedrijfspand. “De Elsmoat is een perfecte uitvalsbasis voor mijn bedrijf, zo vlakbij de A1. Ideaal voor nationaal en internationaal verkeer”, vertelt de geboren Enternaar.

  Volgens wethouder Johan Coes past de autohandel van Honcoop goed op De Elsmoat. “Ons doel is om zoveel mogelijk ondernemers uit de eigen regio op het bedrijventerrein te krijgen. Wat is er dan mooier dan een Enterse ondernemer die een groter pand kan bouwen in zijn eigen dorp?”

  Medio oktober gaan de bouwwerkzaamheden van start. Honcoop hoopt in het tweede kwartaal van 2020 zijn nieuwe bedrijfspand te openen.

 • 5 tips bij een overhaast afgesloten energiecontract

  Een vriendelijke verkoper van een energiebedrijf aan de telefoon of aan de deur. Voor veel ondernemers een bekende situatie. Met slimme verkooptechnieken doen ze je een aantrekkelijk zakelijk aanbod. Voordat je het weet heb je ja gezegd of een overeenkomst getekend. Maar is het aanbod achteraf bekeken wel zo voordelig?

  De Kamer van Koophandel geeft op haar website tips om hier mee om te gaan. Klik hier om er meer over te lezen.

 • De belangrijkste wetswijzigingen voor zzp'ers per 1 januari 2019

  Als ondernemer krijgt u vanaf 1 januari 2019 te maken met nieuwe wetten en regels. Wilt u weten wat er voor u als zzp'er verandert?

 • Voorkom crimineel gebruik van jouw bedrijfspand

  Je hebt een loods, bedrijfspand of schuur die je (tijdelijk) wilt verhuren. Je wilt natuurlijk dat ze jouw bedrijfsruimte op een nette manier gebruiken. Check daarom wie de huurder is en maak daar goede afspraken mee. Voorkom dat criminelen jouw bedrijfsruimte gebruiken voor illegale activiteiten.

 • Twentse wethouders lanceren online platform StarteninTwente.nl

  StarteninTwente.nl, hét nieuwe online platform voor Twentse starters, is officieel live.

Archief