Nieuws voor ondernemers

 • Gemeente nodigt ondernemers uit mee te denken over economische toekomst

  De gemeente Wierden stelt een nieuwe economische visie op. Voor die nieuwe visie vraagt de gemeente alle ondernemers om mee te denken en ideeën aan te leveren tijdens een speciale bijeenkomst. Op maandagavond 1 april gaan raadsleden, ambtenaren en ondernemers met elkaar in gesprek over vier verschillende thema’s.

 • 5 tips bij een overhaast afgesloten energiecontract

  Een vriendelijke verkoper van een energiebedrijf aan de telefoon of aan de deur. Voor veel ondernemers een bekende situatie. Met slimme verkooptechnieken doen ze je een aantrekkelijk zakelijk aanbod. Voordat je het weet heb je ja gezegd of een overeenkomst getekend. Maar is het aanbod achteraf bekeken wel zo voordelig?

  De Kamer van Koophandel geeft op haar website tips om hier mee om te gaan. Klik hier om er meer over te lezen.

 • De belangrijkste wetswijzigingen voor zzp'ers per 1 januari 2019

  Als ondernemer krijgt u vanaf 1 januari 2019 te maken met nieuwe wetten en regels. Wilt u weten wat er voor u als zzp'er verandert?

 • Voorkom crimineel gebruik van jouw bedrijfspand

  Je hebt een loods, bedrijfspand of schuur die je (tijdelijk) wilt verhuren. Je wilt natuurlijk dat ze jouw bedrijfsruimte op een nette manier gebruiken. Check daarom wie de huurder is en maak daar goede afspraken mee. Voorkom dat criminelen jouw bedrijfsruimte gebruiken voor illegale activiteiten.

 • Twentse wethouders lanceren online platform StarteninTwente.nl

  StarteninTwente.nl, hét nieuwe online platform voor Twentse starters, is officieel live.

Archief