Novel-T biedt hands-on support voor bedrijven in corona-crisis

Dit item is verlopen op 30-09-2020.

Speciaal voor regionale mkb maakbedrijven, startups en spin-offs stelt Novel-T een team aan experts ter beschikking voor hands-on support in deze corona-crisis. Dit team staat klaar om deze ondernemers gericht te helpen bij het vinden en aanvragen van
overheidsregelingen, te adviseren over financiële oplossingen en juridische zaken.Daarnaast bieden ze tips en advies in de omschakeling naar remote werken.

De maatregelen om verdere spreiding van het Covid-19 (corona) virus af te vlakken, gaan iedere dag een tandje verder. De stillegging van onze maatschappij leidt voor veel bedrijven, groot en klein, tot directe problemen en veel vragen. Aanvullend op wat er landelijk al is
opgezet, biedt Novel-T regionale bedrijven hands-on support, met name op financieel en juridisch gebied.

Jaap Beernink, CEO Novel-T: “We merken dat bedrijven veel voor de kiezen krijgen in deze crisis. Onze expertise op het gebied van innovatief ondernemen stellen we graag beschikbaar om deze bedrijven te helpen bij hun uitdagingen voortkomend uit de COVID-19 situatie. Samen met onze founders en partners als RvO en Ondernemend Twente zetten we de schouders eronder om de schade die de regionale economie oploopt, zoveel mogelijk te beperken.”

1-op-1 support met de experts

Ondernemers die 1-op-1 willen schakelen kunnen rechtstreeks contact opnemen via support@novelt.com of bellen met 053-483 6800. Vragen worden uitgezet bij de desbetreffende expert, zodat een contactmoment kan worden gepland.

Webpagina met de laatste updates voor ondernemers

Op de landingspagina novelt.com/corona vinden ondernemers de laatste updates en belangrijke informatie die specifiek op ondernemers van toepassing zijn. Het biedt daarnaast een actueel overzicht van de plekken waar de meest actuele informatie te vinden is.

Dagelijks digitaal vragenuur

Dagelijks is om 9:30 uur een digitaal vragenuur. Hier kunnen ondernemers hun vragen stellen aan een team van experts met verschillende disciplines. De toegangscodes zijn te vinden op novelt.com/corona.