Ondersteuning op gebied van internationaal zakendoen tijdens de coronacrisis

Dit item is verlopen op 30-10-2020.

De maatregelen om verdere spreiding van het Covid-19 virus af te vlakken volgen elkaar in hoog tempo op en zijn steeds verstrekkender. De gedeeltelijke stillegging van onze maatschappij leidt voor veel bedrijven - groot en klein - tot directe problemen en veel vragen. Er zijn diverse maatregelen genomen op Europese, landelijke en provinciaal niveau. Aanvullend hierop kan het WTC Twente met haar partners, bedrijven praktisch ondersteunen met beantwoording van hun vragen specifiek op het gebied van internationaal zakendoen.

Uw vragen kunt u mailen naar info@wtctwente.eu of u kunt ons bellen op het nummer 074-291 5604. Zij zetten dan uw vraag dan binnen het WTC Twente team uit en leggen deze bij de desbetreffende expert neer, die vervolgens contact met u opneemt.

Verder kunt u belangrijke updates en informatie specifiek voor ondernemers vinden op de Corona pagina van WTC Twente. Ook vindt u hier een overzicht van linken naar websites waar de meest actuele informatie is te vinden over de maatregelen voor ondernemers in verband met het Coronavirus. Daarnaast kunt u op onze website algemene updates vinden met betrekking tot het WTC Twente.