Training ‘Groeien met uw bedrijf – kansen en strategie’ op 16 april

Dit item is verlopen op 17-04-2019.
Afbeelding ROZ

De economie trekt weer aan en dat biedt kansen, ook voor het kleinbedrijf. Maar hoe pak je dit aan als ondernemer?

Voor ondernemers en starters die willen weten waar groeikansen liggen en hoe zij hun bedrijf zo goed mogelijk kunnen aanpassen om deze kansen te benutten, organiseert ROZ de training ‘Groeien met uw bedrijf – kansen en strategie’. Deze training vindt plaats op dinsdag 16 april van 19.00 – 22.00 uur in Ondernemerscentrum H164, Enschedestraat 164 in Hengelo.

Aan de hand van voorbeelden van bekende bedrijven uit de praktijk en een succesvolle groeier uit de omgeving, worden de groeimogelijkheden uitgelegd. Met behulp van de tool ‘Business Model Canvas’ leren de deelnemers groeikansen te herkennen en te vertalen naar het eigen bedrijf. Daarnaast krijgen zij inzicht in verschillende groeistrategieën en welke strategie het beste bij hun bedrijf past. Uiteraard is er volop gelegenheid om de groeiplannen uit te wisselen met de andere deelnemers.

Na deze training worden verdiepingstrainingen aangeboden over specifieke thema’s rondom groei. Denk aan personeel, financiering en de veranderende rol van de ondernemer. Ook is individuele begeleiding en coaching bij groei mogelijk. De training wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.

Deelname is gratis. Aanmelden voor deze training kan via de website van ROZ. Er is slechts plek voor 20 ondernemers, wees er snel bij.