Nicolette Spackler-Barten

Foto van Nicolette Spackler
tel.:  06-4129 4085

Hallo aanstaand bruidspaar / partners,

Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd! Met heel veel plezier  wil ik jullie “ja-woord”  voltrekken en van jullie mooiste dag een bijzonder en onvergetelijk moment maken.

Waarom ik trouwambtenaar ben geworden? Omdat ik heel gelukkig word van verliefde, gelukkige mensen. Ik vind het ontzettend leuk om te luisteren naar verhalen over de liefde, júllie verhaal over júllie liefde en om te horen waarom jullie voor elkaar hebben gekozen. En ik hou ervan om dat  verhaal vervolgens te vertellen aan de mensen die belangrijk zijn voor jullie.

In een kennismakingsgesprek luister ik naar jullie ideeën en denk ik graag mee over jullie persoonlijke wensen. Op die manier bereiden we samen een persoonlijke en unieke ceremonie voor, zodat jullie later met plezier zullen terugdenken aan  JULLIE DAG . En hebben jullie kinderen? Dan zal ik mijn uiterste best doen om ervoor te zorgen dat  voor hen deze dag net zo speciaal wordt als voor jullie!

Ik ben Nicolette Spackler, ik woon in Wierden, ben getrouwd en heb twee kinderen. Ook in mijn werk ben ik een echte verbinder. Betrokken en enthousiast zijn woorden die mij typeren. Ik kan goed luisteren en plaats mezelf niet op de voorgrond. Serieus, maar ook met humor, maak ik een toespraak waarbij het helemaal om jullie draait. Past dit bij jullie? Zeg dan “ja” tegen mij en app, bel of mail me!

Ik wens jullie alvast veel plezier met alle voorbereidingen voor jullie huwelijk!

Met een hartelijke groet,

Nicolette