Susan Nijhuis-Visscher

tel.: 06-20 84 18 40
e-mail: susan@nijhuis.biz

Van harte gefeliciteerd, zo’n mooi moment, dat mag gevierd worden! Jullie kijken vast al lang uit naar deze dag en kijken er hopelijk nog véél langer met plezier op terug. Daarom wil ik graag een persoonlijke, warme maar ook vrolijke invulling geven aan jullie trouwceremonie of partnerschapsregistratie.

Ik stel me graag even aan jullie voor: Ik ben Susan Nijhuis-Visscher. Ik ben opgegroeid in Enter. Ik ben getrouwd sinds 1990 en wij hebben samen 2 prachtige dochters, die ondertussen al zijn uitgevlogen. Ik ben een zorgzaam type, vind het fijn als iemand zich op zijn of haar gemak voelt. Ik ben een echt mensenmens en beschik over een groot inlevingsvermogen. In mijn vrijetijd houd ik me graag bezig met: Portret-schilderen, toneel, pilates en wandelen. Verder presenteer ik als ladyspeaker regelmatig mode-shows.

In een voorgesprek bij jullie of bij mij thuis zullen we elkaar leren kennen en kunnen jullie je wensen kenbaar maken, zodat het een stijlvol en voor jullie heel persoonlijk moment zal worden. Ik respecteer daarbij elke levensovertuiging. 

Ook al breng ìk als trouwambtenaar de toespraak ten gehore, júllie horen op dat moment het stralende middelpunt te zijn. Dat ik als trouwambtenaar een bijdrage mag leveren aan de mooiste dag van iemands leven, vind ik echt een hele eer. Ik zal er dan ook alles aan doen om van jullie ceremonie een onvergetelijk moment te maken, waarin ruimte moet zijn voor een lach en een traan.

Lijkt dit jullie wat? Dan hoop ik jullie gauw te ontmoeten.