Zenderink (Wierden)

Zenderink is een unieke (nieuwe) woonwijk in het dorp Wierden waar zo'n 80 woningen komen. De wijk wordt gekenmerkt door een combinatie van veel groen, ruimte, hoogteverschillen en duurzame aspecten. De opzet is ruim en de kavels zijn groter dan in andere woonwijken in de gemeente. Zenderink is een plek waar u uw ultieme woonwens uit kunt laten komen.

Sleutelwoord is inpassing in het landschap. Dit betekent dat de meeste bestaande bomen meegenomen zijn in het ontwerp. Nieuwe beplanting wordt toegevoegd. Oude zandpaden zijn inspiratiebron voor het aanbrengen van wegen.

 • Hoe ziet de wijk eruit?

  We hebben een filmpje van de wijk gemaakt. Op deze manier kunt u zien hoe deze wijk in aanbouw er uitziet.

 • Wat kunt u hier kopen?

  In de eerste fase zijn alle kavels verkocht en bebouwd. Inmiddels is duidelijk dat er voldoende vraag is naar woningen in de tweede en derde fase. In overleg met de grondeigenaren wordt momenteel bekeken hoe de bestaande plannen kunnen worden uitgevoerd. Via deze website en houden we u op de hoogte van het laatste nieuws.

  De verwachting is dat zowel projectontwikkelaars als de gemeente kavels en/of woningen gaan uitgeven. Zodra hier meer informatie over bekend is, melden wij dit tijdig op deze website.

 • Meer weten?

  Hebt u vragen over de nieuwe woonwijk? Dan kunt u terecht bij het loket Bouwen en wonen.