De gemeente Wierden profileert zich steeds meer als gastvrije en aantrekkelijke gemeente op het gebied van wonen, werken, winkelen en recreëren. Onderdeel hiervan is ook de aanwezigheid van opengestelde toiletten voor de inwoners, het winkelend publiek en de recreanten. De gemeente Wierden heeft zich daarom aangemeld bij het initiatief HogeNood(externe link). HogeNood maakt opengestelde toiletten vindbaar via de HogeNood app. HogeNood is onderdeel van de toiletalliantie (Iedere WC Telt(externe link)).

De gemeente Wierden heeft het gemeentehuis als locatie bij het initiatief HogeNood aangemeld. Dit besluit is een eerste stap in het realiseren van een verdere groei in het aantal opengestelde toiletvoorzieningen in de gemeente. De gemeente Wierden wil hiermee het goede voorbeeld geven aan o.a. horeca-/recreatieondernemers en winkeliers.

Slechts 4 geregistreerde locaties in de gemeente

In de gemeente Wierden staan momenteel slechts 4 locaties van opengestelde toiletvoorzieningen geregistreerd bij het initiatief HogeNood. Dat zijn kringloop 2Switch in Wierden en Roetgerink Mode en Albert Heijn in Enter. Sinds kort is het gemeentehuis in Wierden daar dus ook aan toegevoegd.

We doen het samen

In de toekomst hopen wij met elkaar meer opengestelde toiletvoorzieningen te kunnen realiseren in de gemeente Wierden. Beschikt uw bedrijf/instantie over één of meerdere toiletten? Klik op onderstaande button en maak uw toilet vindbaar via de HogeNood app. Een opengesteld toilet geeft een positiever gevoel bij klanten, zij waarderen die gastvrijheid en dit biedt mogelijkheden voor meer omzet en klantenbinding.

Toilet toevoegen aan de HogeNood app