Corona

Nieuws rondom corona

Naar de rubriek 'nieuwsberichten over corona' van de normale nieuwspaginaHier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente die te maken hebben met corona.

Testen op corona

Link naar nieuwsbericht Iedereen met klachten kan zich laten testen op coronaIedereen met klachten kan zich sinds 2 juni laten testen op corona.

Toerisme en horeca & corona

Welke beperkingen gelden er voor vakantieparken en campings? Hoe ga je wijs op reis? Welke maatregelen gelden er voor de horeca?  Link naar 'toerisme en horeca & corona'

Evenementen & corona

naar 'q&a evenementen en corona'Welke gevolgen hebben de coronamaatregelen voor evenementen?

Onderwijs en kinderopvang & corona

naar  nieuwsbericht onderwijs, kinderopvang en noodopvang en corona' Wat zijn de gevolgen van het coronvirus voor scholen en kinderopvang?

Interessante links

link naar vragenHeeft u vragen die te maken hebben met het virus? Kijk dan hier waar u de antwoorden kunt vinden.

Brieven van de burgemeester

Sinds het coronavirus de kop opstak, schrijft de burgemeester regelmatig een brief aan de inwoners.Naar 'Brieven van de burgemeester' 

Dienstverlening & corona

naar nieuwsbericht 'dienstverlening in tijden van corona' Waar mogelijk helpen wij u telefonisch of digitaal. Kan dat niet? Dan kunt u op afspraak terecht in het gemeentehuis. Het afvalbrengpunt is open, maar daar gelden wel extra regels. 

Maatregelen rondom corona

link naar pagina over maatregelenDe regering heeft diverse maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Sport en corona

Hier kunt u lezen welke mogelijkheden er zijn om weer te sporten en ook welke regels daarbij gelden.Link naar nieuwsbericht 'vragen en antwoorden over sport en corona'

Ondernemers & corona

naar pagina 'ondernemers en corona'Hier vindt u onze nieuwsberichten rondom corona die interessant kunnen zijn voor ondernemers. Ook vindt u hier informatie over maatregelen én over ondersteuning voor ondernemers en zzp'ers.