Corona

Nieuws rondom corona

Naar de rubriek 'nieuwsberichten over corona' van de normale nieuwspaginaHier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente die te maken hebben met corona.

Dienstverlening & corona

naar nieuwsbericht 'dienstverlening in tijden van corona' Waar mogelijk helpen wij u telefonisch of digitaal. Kan dat niet? Dan kunt u op afspraak terecht in het gemeentehuis. Het afvalbrengpunt is open, maar daar gelden wel extra regels. 

Maatregelen rondom corona

link naar pagina over maatregelenDe regering heeft diverse maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Onderwijs en kinderopvang & corona

naar  nieuwsbericht onderwijs, kinderopvang en noodopvang en corona' Wat zijn de gevolgen van het coronvirus voor scholen en kinderopvang?

Ondernemers & corona

naar pagina 'ondernemers en corona'Hier vindt u onze nieuwsberichten rondom corona die interessant kunnen zijn voor ondernemers. Ook vindt u hier informatie over maatregelen én over ondersteuning voor ondernemers en zzp'ers. 

Testen op corona

Link naar nieuwsbericht Iedereen met klachten kan zich laten testen op coronaIedereen met klachten kan zich sinds 2 juni laten testen op corona.

Toerisme en horeca & corona

Welke beperkingen gelden er voor vakantieparken en campings? Hoe ga je wijs op reis? Welke maatregelen gelden er voor de horeca?

 Link naar 'toerisme en horeca & corona'

Sport en corona

Hier kunt u lezen welke mogelijkheden er zijn om weer te sporten en ook welke regels daarbij gelden.Link naar nieuwsbericht 'vragen en antwoorden over sport en corona'

Evenementen & corona

naar 'q&a evenementen en corona'Welke gevolgen hebben de coronamaatregelen voor evenementen?

Interessante links

link naar vragenHeeft u vragen die te maken hebben met het virus? Kijk dan hier waar u de antwoorden kunt vinden.