Corona

Nieuws rondom corona

Naar de rubriek 'nieuwsberichten over corona' van de normale nieuwspaginaHier vind u alle nieuwsberichten van de gemeente die te maken hebben met corona.

Dienstverlening & corona

naar nieuwsbericht 'dienstverlening in tijden van corona' Waar mogelijk helpen wij u telefonisch of digitaal. Kan dat niet? Dan kunt u op afspraak terecht in het gemeentehuis. Het afvalbrengpunt is open, maar daar gelden wel extra regels. 

Recreatie en toerisme & corona

Vakantieparken en campings mogen gasten ontvangen, maar er gelden wel maatregelen in verband met het coronavirus. Link naar 'vragen en antwooren over recreatie en toerisme'

Scholen, kinderopvang, noodopvang & corona

naar 'noodopvang voor kinderen' Sinds 11 mei 2020 kunnen kinderen voor een deel van de tijd terecht bij basisscholen, bso en kinderopvang. Sommige ouders met een onmisbaar beroep kunnen daarnaast gebruik maken van noodopvang. Vanaf 8 juni gaan kinderen weer voltijds naar de basisschool. 

Evenementen & corona

naar 'q&a evenementen en corona'Alle evenementen tot 1 september 2020 zijn afgelast. Wat betekent dat voor de organisatoren?

Interessante links

link naar vragenHeeft u vragen die te maken hebben met het virus? Kijk dan hier waar u de antwoorden kunt vinden.

Maatregelen rondom corona

link naar pagina over maatregelenDe regering heeft diverse maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Horeca & corona

Link naar nieuwsbericht 'horeca per 1 juni open' Horeca mag vanaf 1 juni 2020 weer gedeeltelijk open, maar er gelden wel voorwaarden.

Sport en corona

Hier kunt u lezen welke mogelijkheden er zijn om weer te sporten en ook welke regels daarbij gelden.Link naar nieuwsbericht 'vragen en antwoorden over sport en corona'

Hulpinitiatieven in onze gemeente & corona

Link naar hulpHeeft u praktische hulp nodig of wilt u een praatje maken? Op deze pagina verzamelen wij hulpinitiatieven in onze gemeente.

Ondernemers & corona

naar pagina 'ondernemers en corona'Hier vindt u onze nieuwsberichten rondom corona die interessant kunnen zijn voor ondernemers. Ook vindt u hier informatie over maatregelen én over ondersteuning voor ondernemers en zzp'ers.