Afsluiting A35 tussen Almelo-Hengelo

Dit item is verlopen op 03-04-2019.

In maart voert Rijkswaterstaat drie weekenden werkzaamheden uit op de A35.

De A35 is gedurende drie weekenden tussen Almelo-Zuid en Hengelo-Zuid in de rijrichting van Enschede afgesloten. Deze drie weekendafsluitingen (vrijdagavond tot en met maandag) zijn gepland tussen 8 en 26 maart. Rijkswaterstaat voert dan onderhoudswerkzaamheden uit aan deze weg.

Het verkeer moet rekening houden met ernstige verkeershinder en verminderde bereikbaarheid van de regio Twente. Het verkeer wordt omgeleid over wegen die berekend zijn op minder verkeer. Hierdoor kan de reistijd behoorlijk oplopen.

Werkzaamheden

Het asfalt wordt vervangen door geluiddempend asfalt en er worden reguliere onderhoudswerkzaamheden verricht, zoals het herstellen van de vangrail.

Informatie

In de documenten hieronder ziet u welke delen van de A35 wanneer zijn afgesloten. Voor meer informatie over deze en andere onderhoudswerkzaamheden van Rijkswaterstaat Oost-Nederland kunt u de website raadplegen www.rijkswaterstaat.nl/grootonderhoudoostnl. In de periode eind maart – eind mei 2019 volgen opnieuw weekend-, week- en nachtafsluitingen van de A35 in verband met groot onderhoud.

Reacties (0)