Bakkie doen met de burgemeester?

Dit item is verlopen op 11-01-2019.

Burgemeester Henk Robben gaat in 2018 op bezoek bij inwoners van de gemeente Wierden

Burgemeester Henk Robben gaat dit jaar een aantal huisbezoeken doen. In de nieuwjaarstoespraak gaf hij aan dat hij niet meer op bezoek gaat bij de inwoners die 55 jaar getrouwd zijn. Daarvoor in de plaats gaat Henk Robben verhalen ophalen bij de inwoners van de gemeente Wierden. De burgemeester gaat nog wel naar de echtparen toe die 60 of 65 jaar getrouwd zijn.

De burgemeester wil in 2018 nog beter weten wat er leeft in de samenleving. En hoe kan hij dit beter doen dan zelf naar de inwoners gaan en deze informatie ophalen. Met de bezoekjes geeft hij ook invulling aan het nieuwe thema Welkom Wierden dat dit jaar centraal staat: de bewoners nog meer betrekken en laten meedoen bij projecten.

Aanmelden huisbezoek burgemeester

Het leuke is dat inwoners zich kunnen aanmelden voor een huisbezoek van de burgemeester. Want wie wil dat nu niet, een gezellig kopje koffie drinken met Henk Robben? Uit de aanmeldingen worden een aantal inwoners gekozen waar hij op bezoek gaat. Waar is de burgemeester naar op zoek? Naar mooie verhalen, ideeën of initiatieven. Of juist projecten, initiatieven en acties waar inwoners al mee bezig zijn waarvan hij op de hoogte moet zijn. Of andere interessante onderwerpen die een inwoner graag wil delen met de burgemeester. Aanmelden voor een huisbezoek kan via c.valk@wierden.nl. Graag ook de reden vermelden waarom de burgemeester moet langskomen voor een huisbezoek. Inwoners die worden uitgekozen krijgen hier persoonlijk bericht over.

Aanmelden

Reacties (4)

Door Marian harbers, 14 01 2018 om 10:57
Graag wil een gesprekje doen met onze burgermeester over onze zoon hoe hij geholpen word door gemeente en hoe dat evt beter kan hij heeft een kleine beperking over mijn werk in wierden bij jp van den bent stichting het werk van mijn man in wierden masr ook zeker het noabetdchap in onze kerkstraat en hoe fijn wonen het hier is, kortom genoeg gespreksstof, hopelijk tot gauw , groeten marian harbers
Door Kirsten Roskam, 15 01 2018 om 12:14
Ik zou graag een bakkie met de burgemeester willen doen. Graag zou ik met hem van gedachten willen wisselen over wat ondernemers - naast bijvoorbeeld sponsoring van evenementen - kunnen toevoegen om van Wierden een nog mooier dorp te maken. Ik ben ook benieuwd naar de ideeën van de burgemeester hoe de jongere, hoog opgeleide Twentenaren te kunnen blijven binden aan de regio. In mijn beleving heeft de Randstad een magnetische aantrekkingskracht terwijl Wierden en Twente voldoende mogelijkheden hebben om die mensen aan de omgeving te binden. Welke rol ziet de burgemeester daarin voor de ondernemers uit Wierden weggelegd
Door Linda van der Hauw, 15 01 2018 om 13:47
Beste Marian en Kirsten,
Bedankt voor jullie aanmelding. Willen jullie dit mailen naar c.valk wierden.nl Dan komt het op de juiste plek terecht.
Met vriendelijke groet,
Linda van der Hauw - gemeente Wierden
Door Jan Assink, 15 01 2018 om 15:54
Namens het WieWiltWa comité, nodig ik burgemeester Robben hierbij graag uit voor een koffiebezoek
Ons comité is volop bezig met een initiatief om te onderzoeken, of er in Wierden een eigen theater/ concertruimte kan worden gerealiseerd.
Perfect aansluitend op zijn mooie thema Welkom Wierden.
Burgemeester Robben is dan ook van harte welkom bij ons op de koffie, ook voor een koekje wordt gezorgd.
Ik zie uit naar uw bevestiging,

Namens het WieWiltWa comité,
Jan Assink
PS volg en like WieWilWa op https //www.facebook.com/cultureelcentrumwierden/