Column van wethouder Lansink: Wiezoloop in Wierden

Dit item is verlopen op 08-06-2018.
Portret foto van wethouder Lansink

Op zaterdag 17 juni 2017 wordt wederom onze uitdagende Wiezoloop gehouden. Voor het eerst in de geschiedenis gebeurt dit dan niet tijdens de Wierdense Zomerfeesten.

Veel meer deelnemers

Dit heeft grote gevolgen gehad voor het aantal inschrijvingen volgens de organisatie. Met name het feit dat de Wiezoloop dit jaar buiten de vakantieperiode is georganiseerd levert veel meer deelnemers op. Het totale deelnemersveld is hierdoor in vergelijking met voorgaande jaren behoorlijk uitgebreid. Ook hebben zich flink meer teams voor de Businessrun ingeschreven.

Met de start en finish aan de Rijssensestraat midden in het centrum van Wierden belooft dit het weer een gezellig en sfeervol evenement te worden voor de deelnemers en het publiek.

Hulde

Ook dit jaar is de organisatie er in geslaagd om de Wiezoloop voor iedereen bereikbaar te houden door de inschrijfprijzen laag te houden, hulde hiervoor!

Het parcours zorgt voor een pittige uitdaging zowel voor de Kidsrun als voor de hoofdafstand, de BDO 10 kilometer, de Waypoint 5 kilometer en de STN 2,5 kilometer. Door het gemengde deelnemersveld kunnen de snelste regiolopers de strijd aan gaan met toppers uit alle windstreken van ons land.

Ik bedank bij deze de mensen en organisaties die dit evenement mogelijk maken: de organisatoren, de sponsoren, de vele vrijwilligers en natuurlijk de lopers zelf. Aan hen: veel succes en geniet ervan!

Tot 17 juni in ons mooie sportieve dorp Wierden!

Reacties (0)