Eerste locaties bladkorven bekend

De eerste aanvragen van de bladkorven zijn beoordeeld en in kaart gebracht.

De afgelopen weken kon u via wierden.ikpraatmee.nl uw mening geven over bladkorven. Vervolgens had u de mogelijkheid om een bladkorf aan te vragen. Van die mogelijkheid is volop gebruik gemaakt. De aanvragen zijn beoordeeld op drie criteria:

  • Staan er veel gemeentelijke bomen vlakbij?
  • Is de locatie bereikbaar voor de vrachtwagen?
  • Gaat het om een locatie binnen of buiten de bebouwde kom?

Veel van de aanvragen zijn al beoordeeld en in kaart gebracht. De eerste locaties zijn bekend en kunt u zien op onze kaart: https://www3.wierden.nl/www/geoviewer/index.php?layer=bladkorven. De locaties kunnen in de loop van de week nog worden uitgebreid omdat nog niet alle aanvragen zijn beoordeeld.

Plaatsen bladkorven

De eerste bladkorf staat al, vanaf maandag 15 oktober 2018 worden ook de rest van de korven geplaatst. Wij wensen u veel succes met het opruimen van het bladafval, hopelijk vormen de korven een welkome hulp. Afhankelijk van de hoeveelheid blad dat valt, worden de korven regelmatig geleegd.

Reacties (3)

Door Ans, 15 10 2018 om 18:21
Graag zouden wij in de Lage Dijk in Enter 2 bladkorven gerealiseerd krijgen, gezien de hoeveelheid gevallen bladeren. Met vriendelijke groet A. van der Pot-Goorhuis.q
Door femke, 19 10 2018 om 12:52
hier in de buurt vinden wij het heel leuk om bladeren te harken met elkaar daarom willen wij graag een bladkorf om de bladeren in te stoppen
Door northausen, 25 10 2018 om 09:26
Wij willen graag de bladkorven terug op Hoge Hexel. Met name in de kern aan de oude schoolweg is de behoefte groot.

Plaats een reactie op onze website

Voer de letters in die onder de cijfers 9 en 15 staan. (verplicht)

Spamcontrole
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
o c o p a j e s o q u k i s e