Graffitiwedstrijd voor jongeren uit de gemeente Wierden

Dit item is verlopen op 31-03-2020.
Afbeelding graffitiwedstrijd

Win een eigen graffiti creatie op station Wierden!

Het jongerenwerk van Stichting de Welle organiseert in samenwerking met de gemeente Wierden, de NS en Pro-Rail een creatieve actie voor jongeren van 11 tot en met 14 jaar uit de gemeente Wierden. De winnaar van de graffitiwedstrijd ziet zijn eigen creatie terug op het station in Wierden!

Station Wierden heeft enkele jaren geleden een hele metamorfose ondergaan. Toch kent het station nog kale grijze muren die wel een kleurtje kunnen gebruiken. Het idee is om hier met de jongeren uit de gemeente Wierden verandering in te brengen. Dit gebeurt in samenwerking met kunstenaar Reinier Ganzevoort (graffiti artist).

Meedoen?

Alle jongeren van 11 tot en met 14 jaar uit de gemeente Wierden kunnen hun eigen ontwerp aanleveren op het tekenwedstrijdformulier, te downloaden  onder dit bericht. De 10 mooiste ontwerpen worden uitgekozen en winnen een graffitiworkshop van Reinier. Gezamenlijk gaan zij aan de slag met een kunstwerk op het station in Wierden.

Het ontwerp kan tot en met dinsdag 23 april 2019 worden ingeleverd via een speciale verzamelbox bij de informatiebalie op het gemeentehuis. Liever digitaal? Mail dan het ontwerp naar Ivette Spoolder via i.spoolder@stichtingdewelle.nl of stuur een foto van het ontwerp via Whatsapp naar Ivette via tel. 06-15265210.

Meer weten?

Download hieronder het tekenwedstrijdformulier. Vragen over de deelname of de graffitiwedstrijd? Neem dan contact op met Ivette Spoolder van het jongerenwerk van Stichting De Welle via e-mail i.spoolder@stichtingdewelle.nl of via tel. 06 - 15265210.

Reacties (0)