Grofvuil of bruikbare spullen?

Breng naar afvalbrengpunt, Kringloop of laat ophalen

Hebt u grof restafval? Hiervoor kunt u terecht bij het afvalbrengpunt aan de Enterweg 21. Wilt u liever dat het opgehaald wordt? Dat kan. Elke eerste dinsdag van de maand kunt u uw grof restafval laten ophalen. U kunt dan een afspraak maken via telefoonnummer: 0900 - 85 20 111 of via: info@twentemilieu.nl. Gaat u naar het afvalbrengpunt? Vergeet uw afvalpas niet!

Bruikbare spullen?

Heeft u nog bruikbare spullen? Breng het dan naar Kringloop 2Switch aan de Violenhoeksweg 19 in Wierden. Bij dit adres kunt u terecht voor de afgifte van goederen, zoals elektrische apparaten, kleding, meubels, tv’s of wasmachines. Daar wordt bekeken of de spullen nog bruikbaar zijn voor de tweedehandsverkoop.

Kapotte apparaten?

Is het apparaat kapot en wilt u laten maken? Ga dan naar het Repair Café, elke tweede en vierde donderdag van de maand van 14.00-16.00 uur aan de Marktstraat 26 in Wierden. Daar kunt u het repareren met hulp van vaklieden.

Is het kapot en wilt u het niet repareren? Breng het dan naar het afvalbrengpunt of naar de speciale container voor kapotte apparaten bij het inleverpunt van 2Switch aan de Violenhoeksweg 19 in Wierden.

Voor meer info over afvalinzameling kunt u kijken op https://www.twentemilieu.nl/wierden.

Reacties (0)

Plaats een reactie op onze website

Spamcontrole
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
a h i s a s o w u h o x e t o
Voer de letters in die onder de cijfers 14 en 15 staan. (verplicht)