Testen bij klachten of na contact met coronapatiënt

(update: 27 september 2021)

Om de verspreiding van virus te beperken, is het belangrijk dat iedereen zich zo snel mogelijk laat testen als hij of zij klachten heeft die te maken kunnen hebben met corona. Ook kinderen kunnen getest worden. Verder is het belangrijk dat mensen zich laten testen als ze in nauw contact zijn geweest met iemand die corona heeft. 

Testen bij de GGD 

GGD Twente heeft hiervoor verschillende testlocaties verspreid over heel Twente. U kunt zich hier gratis laten testen. U kunt zich aanmelden voor een test via het landelijke telefoonnummer 0800-1202 of via www.coronatest.nl. Op de website van de GGD Twente vindt u uitgebreide informatie over het testen en wat er daarná gebeurt. 

afspraak maken

Kinderen testen

Vragen en antwoorden over het testen van kinderen vindt u op de website van de GGD Twente:

Testen buiten de GGD-teststraten

U kunt zich ook laten testen door een commercieel bedrijf waarvan de testen goedgekeurd zijn door het RIVM. Testen bij deze bedrijven is niet gratis. Wilt u zich laten testen door een commercieel bedrijf? Kijk dan eerst of het om een goedgekeurde test gaat en om wat voor soort test het gaat. Op de website van de Rijksoverheid vindt u meer informatie over de verschillende soorten testen en betrouwbaarheid.

Reacties (0)

Plaats een reactie op onze website

Voer de letters in die onder de cijfers 15 en 11 staan. (verplicht)

Spamcontrole
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
u g u b e s u v i b u z e r a