Huisartsen leveren beste plan en bod in voor De Touwladder

De Touwladder middels openbare inschrijving verkocht

Het voormalige schoolgebouw De Touwladder wordt verkocht aan twee huisartsenpraktijken. Zij hebben met hun plan ‘huisartsen onder één dak’ de openbare inschrijving voor De Touwladder gewonnen. Twee andere partijen brachten ook een bod uit, maar de huisartsenpraktijken deden het hoogste bod.

De huisartsen zijn van plan om een ‘huisartsenpraktijken onder één dak’-constructie te realiseren waarbij ook ruimte is voor andere eerstelijns zorgverleners. “Wij zijn heel blij met het plan dat de huisartsen hebben ingediend. Hun plan voldoet aan de wensen die wij voor ogen hadden met dit karakteristieke pand en heeft echt een maatschappelijke meerwaarde voor Wierden”, vertelt wethouder Johan Coes. “De praktijken zijn al langere tijd op zoek naar een geschikte locatie en met hun intrek in De Touwladder krijgt de huisartsenzorg een mooie plek in het dorp.”

Veel belangstelling

De belangstelling voor het pand was groot. Er zijn veel bezichtigingen gedaan en in totaal kregen 45 belangstellenden toegang tot de digitale omgeving waarin informatie over de verkoop van De Touwladder was opgenomen.

Reacties (0)

Plaats een reactie op onze website

Voer de letters in die onder de cijfers 10 en 14 staan. (verplicht)

Spamcontrole
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
u m a l i c a h i t i f i h a