Kansen voor projecten kunst en cultuur

Dit item is verlopen op 01-01-2020.
Afbeelding eenmalige subsidies voor projecten en evenementen

Eenmalige subsidies voor projecten en evenementen

Het Lokaal Cultuurfonds van de gemeente Wierden verstrekt eenmalige subsidies voor projecten en evenementen op het gebied van kunst en cultuur. Initiatiefnemers uit de gemeente Wierden kunnen een financiële bijdrage aanvragen voor hun activiteit. Het gaat met name om onderscheidende activiteiten.

Tentoonstellingen, concerten, dorpsfeesten en culturele tradities dragen bij aan de leefbaarheid in de gemeente Wierden. Het cultuurfonds is gericht op activiteiten die inwoners actief betrekken, onderscheidend zijn en samenwerking bevorderen. Kortom, activiteiten die Wierden als een bruisende gemeente met een unieke identiteit neerzet.

De aanvragen kunnen het gehele jaar worden ingediend. Houdt er rekening mee dat het project niet gestart mag zijn voordat de aanvraag is beoordeeld. Een adviescommissie beoordeelt vier keer per jaar de ingekomen aanvragen. De komende aanvraagrondes lopen af op 1 mei 2019, 1 september 2019 en 1 november 2019. Vragen of advies nodig? Neem dan contact op met de cultuurmakelaar Wierden (Eléon de Haas), tel. 06-23040169.

Reacties (0)