Koekenactie in de Week tegen Eenzaamheid

Doe mee met de Koekenactie in de Week tegen Eenzaamheid.

In de Week tegen Eenzaamheid die van 30 september t/m 7 oktober wordt gehouden, gaat het Wierdense college van B&W op bezoek bij mensen die veel alleen zijn. Het college doet mee aan de Koekenactie van welzijnsorganisatie De Welle.

De Koekenactie is een onderdeel van de Week tegen Eenzaamheid waar ontmoeting en verbinding centraal staat. Veel mensen in Nederland, jong en oud, voelen zich regelmatig eenzaam. “Ik vind het een belangrijk initiatief”, zegt burgemeester Doret Tigchelaar. “En ik hoop dat er dit jaar weer veel mensen meedoen aan de actie. Voor mensen die zich regelmatig eenzaam voelen, is een klein gebaar zoals even samen koffie drinken, vaak van grote betekenis.”

Meld je voor 24 september aan voor de Koekenactie zodat je in de Week tegen Eenzaamheid met twee gratis koeken bij iemand, op gepaste afstand natuurlijk, op de koffie kunt gaan. Aanmelden kan bij Stichting De Welle, telefoon 0546-571693. Je kunt je ook rechtstreeks aanmelden.

De bestelde koeken kunnen worden opgehaald bij de camper van het Jongerenwerk. Die staat op zaterdag 2 oktober tussen 10.00 en 12.00 uur op de markt in Enter, dinsdag 5 oktober tussen 9.00 en 12.00 uur op de markt in Wierden en woensdag 6 oktober tussen 13.30 en 15.00 uur bij Stichting De Welle aan de dr. G.H. Beensweg in Wierden.

De actie wordt mogelijk gemaakt door Bakkerij Vos uit Wierden, Bakkerij Nollen uit Enter, Stichting De Welle en gemeente Wierden.

Reacties (0)

Plaats een reactie op onze website

Voer de letters in die onder de cijfers 10 en 14 staan. (verplicht)

Spamcontrole
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
u f u g o s u s u j o m i p o