Laag inkomen? Dan is deze zorgverzekering misschien iets voor u

Dit item is verlopen op 02-01-2020.
Afbeelding zorgverzekering menzis - oudere vrouw geeft bloemen water

Gemeente betaalt mee aan kosten zorgverzekering

Iedereen heeft recht op goede zorg. Ook als u een lager inkomen heeft of een uitkering krijgt.Daarom betalen wij mee aan de kosten voor de premie van een goede zorgverzekering. Zo blijft de premie betaalbaar, bent u goed verzekerd en verkleint u de kans op onverwachte kosten.

Voor deze zorgverzekering werken wij samen met zorgverzekeraar Menzis. De verzekering heet ‘Menzis GarantVerzorgd’. Voordelen zijn onder andere dat wij bijvoorbeeld meebetalen aan uw premie, uw volledige eigen risico voor zorgkosten vergoed is (€ 385 per jaar) en uw eigen bijdrage (abonnementstarief) voor bijvoorbeeld een scootmobiel of huishoudelijke ondersteuning vergoed krijgt.

Goed om te weten: 31 december is de laatste dag waarop u uw zorgverzekering kunt opzeggen of wijzigen. En 31 januari 2020 is de laatste dag voor het afsluiten van uw nieuwe zorgverzekering.

Meer informatie

Op de speciale website www.gezondverzekerd.nl/menzis vindt u alle informatie. Hier kunt u ook snel bekijken of u in aanmerking komt voor de verzekering, wat de premies zijn, enz. Let op! De nieuwe premiebedragen zijn op 12 november 2019 definitief bekend.

Overstapcoach

Vind u het ingewikkeld om over te stappen? Dan kunt u langskomen bij het Zorgloket in het gemeentehuis van Wierden, waar een OverstapCoach van Menzis aanwezig is om al uw vragen over de verzekering te beantwoorden. Zij kunnen u ook helpen bij het overstappen. De OverstapCoach is aanwezig op:

woensdag 11 december 2019
16.00 - 19.30 uur
bij het Zorgloket in het gemeentehuis

U kunt ook bellen met de OverstapCoach van Menzis. De overstapcoach geeft persoonlijk advies en is bereikbaar via 088 222 4080. Maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 19.00 uur, lokaal tarief.

Reacties (0)