Mantelzorgers kunnen een mantelzorgverrassing aanvragen

Bent u mantelzorger voor iemand uit onze gemeente? Dan willen wij u daarvoor bedanken! De gemeente Wierden is haar mantelzorgers dankbaar voor alles wat ze dit afgelopen bijzondere jaar hebben gedaan. Daarom kan iedereen die mantelzorger is voor iemand uit de gemeente Wierden zich van 2 tot en met 18 november 2020 aanmelden voor een mantelzorgverrassing.

Bent u mantelzorger?

Mantelzorger bent u, als u langer dan drie maand meer dan acht uur per week zorgt voor iemand met wie u een persoonlijke band hebt. Dat kan een familielid zijn, maar ook bijvoorbeeld een vriend of buurman. Dat hoeft niet alleen in een thuissituatie te zijn, dat kan ook de zorg zijn voor iemand die in een instelling woont. De zorgvrager dient woonachtig te zijn in de gemeente Wierden. De mantelzorgverrassing is niet bedoeld voor vrijwilligers, zij worden op een andere manier bedankt.

Mantelzorgverrassing aanvragen

De mantelzorgverrassing aanvragen kan online via de website van Evenmens. Lukt dit niet of heeft u hier vragen over, neem dan gerust contact op met Annelies Slager (mantelzorgconsulent gemeente Wierden) via 06 – 337 539 07 of via aslager@evenmens.nl

Verrassing aanvragen (website Evenmens)

Reacties (1)

Door Rianne, 16 11 2020 om 20:13
Goedenavond,
De afgelopen jaren zijn wij erg druk geweest als mantelzorger voor onze ouders. Onze pa was eg ziek en moest vaak naar het ziekenhuis. Moeder kan niet mee omdat zij ook gezondheidsproblemen heeft dus gingen we gaan nog steeds met haar overal naartoe. Ook boodschappen halen en nog meer. Door de coronacrisis zijn de ouderen nog meer afhankelijk dan voorheen. Onze pa is een paar weken geleden helaas overleden maar de zorg voor moeder blijft uiteraard. Dit doen we met liefde hoor maar het moet er wel allemaal extra bij. Dit doe je voor je ouders.
Vriendelijke groet Gerrita en Rianne

Plaats een reactie op onze website

Voer de letters in die onder de cijfers 14 en 10 staan. (verplicht)

Spamcontrole
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
e h a m e d o n i r a c o v u