N35: groot onderhoud tussen Raalte en Wierden

Dit item is verlopen op 11-08-2019.

Rijkswaterstaat werkt tussen 1 juli en 5 augustus 2019 aan de autoweg N35 tussen Raalte en Wierden.

Werkzaamheden tussen Mariënheem en Nijverdal

Rijkswaterstaat vervangt op de N35 tussen Mariënheem en Nijverdal het asfalt door geluiddempend asfalt en plaatst glasbolreflectoren in de weg, reflectorschildjes en paaltjes in de berm om de rijbaanscheiding duidelijker te maken en te voorkomen dat weggebruikers via de berm naar de parallelweg rijden.

Werkzaamheden tussen Nijverdal en Wierden

Rijkswaterstaat voert tussen Nijverdal en Wierden het regulier onderhoud uit zoals het opnieuw asfalteren van de weg, het reinigen van sloten, het maaien van de berm, het aanbrengen van markeringen op de weg en het slijpen van lussen.

Waarom

  • Ze zorgen ervoor dat de N35 een vlotte en veilige weg blijft.
  • Dit doen ze door het beperken van files en het vergroten van de bereikbaarheid van de N35.
  • Daarmee verminderen ze ook de geluidsoverlast voor de omgeving.

Heb ik last van deze werkzaamheden?

Het verkeer moet rekening houden met ernstige verkeershinder en verminderde bereikbaarheid. Verkeer wordt regionaal omgeleid. De omleidingsroutes hebben een beperkte capaciteit, waardoor er grote kans is op vertraging. De extra reistijd kan oplopen tot 30 minuten. Rijkswaterstaat zet extra weginspecteurs in om eventuele incidenten snel te kunnen afhandelen. Volg de aanwijzingen boven en langs de weg en respecteer de aangegeven en snelheidslimiet van 30 km/h rondom de locaties van de afsluitingen.

Kijk voor meer informatie op www.rijkswaterstaat.nl/grootonderhoudoostnl

Reacties (0)