Nieuwe website gemeente Wierden: help ons door te testen en geef uw mening!

De gemeente Wierden is hard aan het werk om de (digitale) dienstverlening te verbeteren. Een verbeterde website in een modern jasje hoort daar ook bij, zo bleek ook wel uit de enquête dienstverlening die begin dit jaar werd afgenomen. Daar zijn we mee aan de slag gegaan!

Ga direct naar de enquête

Eerste fase

Een flink proces zo'n nieuwe website, met een doorlooptijd van ongeveer 15 weken. We zijn nu bezig met de eerste fase, waarin een nieuwe menustructuur wordt samengesteld en er keuzes gemaakt moeten worden voor wat betreft de vormgeving. Daar hebben we uw hulp bij nodig, want u bent natuurlijk de gebruiker! 

Websitebouwer

Een gemeentelijke website moet aan veel verschillende eisen voldoen. Daarom is er gekozen voor een samenwerking met een websitebouwer die al met tientallen gemeentes heeft samengewerkt. Dan is de basis goed gewaarborgt. Wel zorgen al die eisen er voor dat er qua vormgeving soms wat beperkingen zijn. De website van de gemeente Wierden blijft immers een informatieve website. Houdt dit in het achterhoofd bij het invullen van de vragen. 

Menustructuur en vormgeving

We willen u vragen om deze enquête in te vullen, zodat wij een zo goed mogelijk beeld hebben van wat wel en niet werkt op de nieuwe website. De enquête is opgedeeld in twee delen. Het eerste deel gaat over de menustructuur. Daar wordt aan de hand van 12 vragen getest of de menustructuur duidelijk is en of iedereen bepaalde onderdelen snel kan vinden. Waardevolle informatie over de functionaliteit! Daarnaast stellen we een paar vragen over de vormgeving, waarbij we u vragen de websites van een drietal andere gemeentes te vergelijken en uw voorkeur aan te geven.

Vragen

Mochten er vragen zijn over deze enquête, mail dan naar communicatie@wierden.nl. Opmerkingen over de nieuwe website kunt u kwijt tijdens de enquête, dan blijft het voor ons overzichtelijk en staat de informatie op de juiste plaats.

Alvast bedankt voor het invullen!

Invullen kan t/m 17 mei.

Ga direct naar de enquête

Reacties (0)

Plaats een reactie op onze website

Voer de letters in die onder de cijfers 9 en 14 staan. (verplicht)

Spamcontrole
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
i p a g a c a w u c e v a g u