Paasvuren gaan niet door

Dit item is verlopen op 14-04-2020.

(Datum: 23 maart 2020) Door de maatregelen rondom het coronavirus zijn alle paasvuren in onze gemeente afgelast.

Op 23 maart heeft het kabinet besloten dat alle evenementen en bijeenkomsten tot 1 juni worden afgelast, ongeacht het aantal personen dat daarbij aanwezig zou zijn. Dit om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Dat betekent dat de paasvuren in onze gemeente niet doorgaan. Ook het brengen van snoeihout is niet mogelijk.

Op 23 maart heeft het kabinet besloten dat alle evenementen en bijeenkomsten tot 1 juni worden afgelast, ongeacht het aantal personen dat daarbij aanwezig zou zijn. Dit om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Dat betekent dat de paasvuren in onze gemeente niet doorgaan. Ook het brengen van snoeihout voor de paasvuren is daardoor niet mogelijk.

Snoeihout inleveren

Heeft u schoon snoeihout waar u echt van af moet? Dan kunt u dat t/m 30 april 2020 gratis inleveren bij het afvalbrengpunt. In verband met het coronavirus vragen wij u wel om alleen naar het afvalbrengpunt te gaan als het echt niet anders kan.

Goed om te weten: Wilt u ander groenafval, zoals plantenresten, coniferen, naaldhout (zoals kerstdennen), stobben en wortels wegbrengen, dan moet u wel gewoon betalen. Op www.twentemilieu.nl/wierden kunt u de exacte kosten zien. 

Reacties (0)