Praat mee over onderwerpen die spelen in onze gemeente

Dit item is verlopen op 27-10-2017.
Afbeelding wierden.ikpraatmee.nl

Als gemeente vinden wij het belangrijk te weten wat u vindt. Daarom willen we u vaker en meer betrekken. Niet alleen bij actuele vraagstukken, maar ook bij de manier waarop we ons werk doen.

Daarvoor is er nu wierden.ikpraatmee.nl. Daar kunt u – op een tijdstip dat u schikt – online meepraten over onderwerpen die spelen in onze gemeente. We beginnen met een enquête over het onderhoud van het wegdek en het groen in uw straat. In de toekomst gaan we ook over andere vraagstukken het gesprek met u aan. Soms leggen  we u een enquête voor, maar u kunt in de toekomst ook reageren op stellingen of meedoen aan een online discussie.

Hoe meer mensen meedoen aan wierden.ikpraatmee.nl, hoe beter we u van dienst kunnen zijn. Meld u dus snel aan!

Praat u ook mee?

U kunt zich aanmelden via wierden.ikpraatmee.nl. Als u aangemeld bent, kunt u de enquête over het wegdek en het groen in uw straat invullen. Later kunt u ook meedoen aan enquêtes, stellingen en discussies over andere onderwerpen.

Reacties (2)

Door Voortman, 11 07 2017 om 20:01
Wil graag meepraten
Door Linda van der Hauw, 12 07 2017 om 08:54
Beste meneer Voortman,
Mooi om te horen dat u graag wil meepraten. Heeft u zich al aangemeld Via www.wierden.ikpraatmee.nl kunt u zich aanmelden en meepraten over de diverse onderwerpen binnen onze gemeente.

Met vriendelijke groet,
Linda van der Hauw
Team Communicatie