ROZ: voor ondernemers in Wierden met financiële problemen

Dit item is verlopen op 11-04-2018.

Ondernemers in Wierden die (tijdelijk) in financiële problemen verkeren, kunnen aankloppen bij de Regionale Organisatie Zelfstandigen (ROZ).

ROZ voert namens de gemeente Wierden dienstverlening voor ondernemers in Wierden uit, met als belangrijkste regeling het Bbz (Besluit bijstandverlening zelfstandigen).

Binnen deze regeling kunnen ondernemers een beroep doen op een tijdelijke aanvulling van hun inkomen of een bedrijfskrediet. Daarnaast kent het Bbz ook financiële mogelijkheden voor mensen met een bijstandsuitkering die een eigen bedrijf willen starten.

ROZ adviseert in bijna alle gemeenten in Twente en de Achterhoek en heeft als doel ondernemerschap te bevorderen. Naast financiële mogelijkheden als het Bbz en gespecialiseerde schuldhulpverlening, biedt het ROZ ook advies, begeleiding, coaching en trainingen aan. Jaarlijks helpt het ROZ in het hele werkgebied ruim 1100 ondernemers in spe en geeft aan ruim 600 ondernemers bedrijfseconomische en financiële ondersteuning en advies.

Ondernemers uit Wierden kunnen vrijblijvend contact opnemen om een afspraak te maken. Het ROZ komt graag langs op het bedrijf. Meer informatie en contactgegevens: www.rozgroep.nl.

Ook voor agrarische ondernemers

De agrarische sector heeft te maken met uiteenlopende ontwikkelingen. Veel agrariërs maken zich zorgen over de toekomst van hun bedrijf of verkeren in financiële problemen. Ook agrarische ondernemers kunnen gebruik maken van de financiële mogelijkheden van het Bbz en onze advisering en coaching.

Reacties (0)