ROZ: voor ondernemers in Wierden met vragen, uitdagingen en financiële problemen

Dit item is verlopen op 20-07-2018.
Afbeelding adviesgesprek ROZ

Ondernemers in Wierden die (tijdelijk) in financiële problemen verkeren, kunnen aankloppen bij de Regionale Organisatie Zelfstandigen (ROZ).

Ondernemers zijn van groot belang voor de vitaliteit van de gemeente Wierden. Daarbij werkt de gemeente samen met het ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) om ondernemerschap te stimuleren. ROZ is de adviesorganisatie voor de bevordering van ondernemerschap in Twente en de Achterhoek. Zij werken voor en in opdracht van gemeenten en de regio’s.

Hulp bij financiële moeilijkheden

Naast het geven van bedrijfsadviezen, coaching en trainingen, voert het ROZ ook het Besluit bijstandverlening zelfstandigen (Bbz) uit. “Vanuit het Bbz kunnen wij ondernemers die in financiële moeilijkheden zitten helpen met een uitkering of krediet. Daarnaast bieden we ook gespecialiseerde schuldhulpverlening aan”, aldus Ben Overbeek, ondernemersadviseur.

“In een eerste kennismakingsgesprek bij de ondernemer aan tafel horen we de situatie aan en kijken we wat er mogelijk is. Naast financiering kunnen we bijvoorbeeld ook coaching inzetten. Wij beschikken over een netwerk van ervaren (oud) ondernemers, elk met een eigen specialisatie, die vanuit de praktijk meedenken met de ondernemer”, vult Ben aan.

Vraag op tijd om hulp bij het ROZ

Helaas zien zowel ROZ als de gemeenten dat ondernemers met problemen nog altijd geen of op een (veel) te laat moment een beroep op het ROZ doen voor ondersteuning. Daarom brengen ROZ en de gemeenten deze mogelijkheden continue en op diverse manieren onder de aandacht.

Kent u ondernemers met vragen, uitdagingen, financiële problemen of schulden? Wijs ze op het ROZ. Of bent u die ondernemer? Neem zo snel mogelijk contact op met het ROZ: 074 241 5100, info@rozgroep.nl. Meer informatie: www.rozgroep.nl
 

Reacties (0)