ROZ Week van het ondernemen

Dit item is verlopen op 18-10-2018.
Afbeelding ROZ Week van het Ondernemen

Voor starters, zzp’ers en ondernemers staat de week van 13 – 17 november 2017 bol van de ondernemerschapsactiviteiten, trainingen en bijeenkomsten.

Tijdens de Global Entrepreneurship Week wordt in meer dan 160 landen ondernemerschap gevierd. In de derde week van november vinden in Nederland meer dan 100 evenementen plaats. ROZ organiseert één van die events en wel de ROZ Week van het Ondernemen 2017. Ook ondernemers en starters uit Wierden zijn van harte welkom.

Uitgelicht: Oriëntatietraining Sociaal ondernemen 14 november

Sociaal ondernemen is trending topic. Steeds meer ondernemers en starters realiseren zich dat het creëren van maatschappelijke impact van toegevoegde waarde is. Maar wat houdt sociaal ondernemen nu precies in? Wanneer bent u sociaal ondernemer en wie kan u daarbij helpen? In deze training op 14 november van 14.00 – 16.30 uur geeft ROZ hier onder andere aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden inzicht in.

Wat organiseert ROZ nog meer die week?

Maandag 13 november wordt de Startersprijs Midden Twente uitgereikt tijdens het Starterscafé in het Rabotheater in Hengelo vanaf 19.00 uur. Woensdag 15 november is er een netwerkcafé voor starters en zzp’ers bij de Rabobank Twente Oost in Oldenzaal en donderdag 16 november organiseert ROZ samen met de Sociale Dienst Oost Achterhoek een Startersevent Achterhoek. Vrijdag 17 november is de Dag van de ondernemer. MKB Nederland heeft de derde vrijdag in november sinds vorig jaar bestempeld als ‘Dag van de ondernemer’. Een dag om ondernemers in het zonnetje te zetten. En dat gaat ROZ ook doen, onder andere samen met de gemeenten Hengelo en Bronckhorst.

Meer informatie over het programma: www.rozgroep.nl/wvho

Reacties (0)