Samen aan zet voor een toekomstbestendige en duurzame gemeente

Dit item is verlopen op 28-02-2019.

De gemeente Wierden wil samen met de inwoners de gemeente duurzamer maken.

Meer gebruik van schone bronnen van energie en duurzamere grondstoffen. Voor nu en voor later. Door de opwarming van de aarde verandert ons klimaat. Dat heeft allerlei gevolgen, zoals stijging van de zeespiegel, extremer weer en droger worden van de aarde. Het gebruik van duurzame opgewekte energie levert een belangrijke bijdrage aan de klimaatverbetering. Praat nu mee op wierden.ikpraatmee.nl.

Naar onderzoek duurzaamheid

Hoe denkt u over duurzaamheid?

Duurzaamheid gaat niet alleen over energie en klimaat, maar ook over hoe we met onze grondstoffen omgaan. Wij zijn benieuwd hoe u als inwoner tegenover duurzaamheid en grootschalige energieopwekking staat.

  • Wat verstaat u bijvoorbeeld onder duurzaamheid?
  • Weet u hoe u een steentje kunt bijdragen aan de strijd tegen klimaatverandering?
  • Kent u de verschillende vormen van duurzame energieopwekking en hoe staat u hier tegenover?

Doet u ook mee?

We hebben hiervoor initiatief en medewerking van iedereen nodig. We zijn benieuwd naar uw mening. Vul daarom de vragenlijst in. U kunt de vragenlijst tot en met zondag 10 februari invullen. Het invullen kost ongeveer 5 tot 10 minuten van uw tijd. De uitslag van de enquĂȘte bespreken wij in de gemeenteraad en nemen we mee in de vervolgstappen die we kunnen zetten om onze duurzame doelstellingen te halen.

Reacties (0)