Vacature: Administratieve en secretariële duizendpoot

Dit item is verlopen op 02-12-2019.
Afbeelding vacature administratieve en secretariële duizendpoot

Ben jij de administratieve duizendpoot die onze afdeling Beleid nodig heeft?

Wij zijn voor de afdeling Beleid op zoek naar een:

Administratieve en secretariële duizendpoot voor 17,5 uur per week

solliciteren

Wat ga je doen?

Jij zet je administratieve talent in bij alles waar onze medewerkers van de afdeling Beleid mee bezig zijn. Jij plant vergaderingen, stelt agenda’s op en maakt leesbare en duidelijke verslagen van de overleggen. Het gaat met name om het plannen, agenderen en verslagleggen van onze projecten en stuurgroepen.

Wat vragen wij?

Je beschikt over een relevante afgeronde MBO-opleiding en je hebt ervaring met het taakveld. Je werkt georganiseerd en nauwkeurig. Je bent discreet, stressbestendig en kan prioriteren. Het plannen en organiseren zit in je genen. Je hebt een positieve, doortastende en flexibele instelling. Daarbij ben je ook af en toe ’s avonds beschikbaar.

Wat bieden wij?

Een dienstverband voor bepaalde tijd met zicht op een vaste aanstelling. Voor deze uitdagende werkzaamheden krijg je € 3.083,- bruto per maand (maximum schaal 7) gebaseerd op een 36-urige werkweek. Dit is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Je ontvangt een keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Dit kan je vrij inzetten voor bijvoorbeeld extra verlof, extra vakantiegeld, een eindejaarsuitkering.                            

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor aanstelling. Deze kosten worden vergoed door de gemeente Wierden.

Onze organisatie

Welkom in Wierden! Wierden is een gemeente op de grens van stad en platteland met 24.000 inwoners in Twente. In een natuurrijke omgeving is Wierden volop in ontwikkeling op het gebied van wonen, werken en recreëren. Dat geldt ook voor onze organisatie: we zijn volop in ontwikkeling naar een programma gestuurde organisatie waarbij we groeien naar een nog meer klantgerichte organisatie. Dit doen we door nog beter samen te werken met onze stakeholders (inwoners, bedrijven, organisaties etc.). Onze medewerkers van de afdeling Beleid leveren hier een actieve bijdrage aan.     

De afdeling beleid ontwikkelt beleid op het terrein van de maatschappelijke en ruimtelijke taken van de gemeente. Onze medewerkers van de afdeling Beleid worden breed en flexibel ingezet op de verschillende beleidsterreinen zoals welzijn, werk en zorg, sport, ruimtelijke ontwikkeling, duurzaamheid, onderwijs en cultuur. Met visie ontwikkelen zij beleid op één of meerdere taakgebieden. Het opbouwen van netwerken en een constructieve samenwerking met burgers en instellingen is hierbij essentieel.

Solliciteren?

Ben jij onze administratieve en secretariële duizendpoot die graag de handen uit de mouwen steekt? Zit plannen, organiseren en verslaglegging in je genen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Maak je sollicitatie voor 2 december 2019 kenbaar door op de ‘solliciteren’ button te klikken en upload je brief en CV.

Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen? Bel of app dan naar Debbie Bruijn, afdelingshoofd Beleid, bereikbaar via het telefoonnummer 06 1256 3991. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Lisette Wanders, adviseur P&O, telefoonnummer 0546 580 802.

Reacties (0)