Vacature: beleidsmedewerker sterke sociale samenleving

Dit item is verlopen op 24-10-2018.

De gemeente Wierden is op zoek naar een alleskunner die Wierden een lesje transformeren geeft!

Welkom in Wierden! Wierden is een gemeente op de grens van stad en platteland met 24.000 inwoners in Twente. In een natuurrijke omgeving is Wierden volop in ontwikkeling op het gebied van wonen, werken en recreëren. Dat geldt ook voor onze organisatie: we zijn volop in ontwikkeling naar een programma gestuurde organisatie waarbij we groeien naar een nog meer klantgerichte organisatie. Dit doen we door nog beter samen te werken met onze stakeholders (inwoners, bedrijven, organisaties etc.). Onze beleidsmedewerkers leveren hier een actieve bijdrage aan.     

Onze beleidsmedewerkers worden breed en flexibel ingezet op verschillende beleidsterreinen zoals welzijn, werk en zorg, sport, onderwijs, cultuur, ruimtelijke ordening en duurzaamheid. Met visie ontwikkelen zij beleid op één of meerdere taakgebieden. Het opbouwen van netwerken en een constructieve samenwerking met burgers en instellingen is hierbij essentieel. Wij zijn voor de afdeling Beleid op zoek naar een enthousiaste:

beleidsadviseur sterke sociale samenleving

voor 32 uur per week

Wat ga je doen?

Als beleidsadviseur draag je bij aan het maken van een nog sterkere sociale samenleving van Wierden. Samen met collega’s werk je integraal aan adviezen over beleidsmatige ontwikkelingen op het gebied van zorg, wonen en welzijn. Daarbij geef je Wierden een lesje transformeren. Met lef kom jij met voorstellen waarbij je inzet op preventie binnen dit werkveld. Je weet je flexibel op te stellen tussen de diverse rollen van opdrachtgever, opdrachtnemer, adviseur of als projectleider, samen met externe partijen.

Wat vragen wij?

Een open communicerende verbinder met een relevante afgeronde WO-opleiding met beleidservaring binnen het werkveld zorg en welzijn. Je toont lef en denkt daarbij graag buiten de kaders en durft de kaders te verzetten. Daarbij heb je een integrale blik en ben je een stevige persoonlijkheid. Op innovatieve wijze en met visie geef je het beleid op het gebied zorg en welzijn vorm. Je bent in staat om op inspirerende manier een traject van begin tot eind te managen. Je bent gewend initiatief te nemen en hebt resultaat gerichte houding. Tot slot ben je een goede netwerker.

Wat krijg je van ons?

Je wordt lid van een deskundig team waarin we open staan voor je ideeën en geven je ruimte om je verbindende talenten te benutten. Voor deze uitdagende werkzaamheden krijg je maximaal € 4.541,- bruto per maand (maximum schaal 10A) gebaseerd op een 36-urige werkweek. Dit is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Kom jezelf pitchen!

Geef in maximaal één A4 aan hoe jij de Wierdense samenleving sociaal sterker gaat maken. Stuur daarbij je CV mee. Doe dit voor 24 oktober via onderstaande sollicitatieknop.

Solliciteer nu!

Wij maken een selectie uit de binnen gekomen ideeën. Als jij op een originele wijze aangeeft hoe je de Wierdense samenleving sociaal sterker maakt, word je uitgenodigd om op 12 november je idee te pitchen. De tweede ronde gesprekken staan gepland op 20 november.   

Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Debbie Bruijn via 0546 – 580 961. Heb je procedurele vragen? Bel dan naar Lisette Wanders op 0546 – 580 802.

Reacties (0)