Vacature: Coördinator Continu verbeteren

Dit item is verlopen op 26-01-2019.
Afbeelding vacature coördinator continu verbeteren

Ben jij goed in verbindingen leggen en ben je sterk in communicatie?

Welkom in Wierden!  Wierden is een gemeente op de grens van stad en platteland met 24.000 inwoners in Twente. In een natuurrijke omgeving is Wierden volop in ontwikkeling op het gebied van wonen, werken en recreëren. Dat geldt ook voor onze organisatie: we zijn volop in ontwikkeling naar een programma gestuurde organisatie waarbij we groeien naar een nog meer klantgerichte organisatie. Continu verbeteren is daarbij een belangrijk uitgangspunt. 

Om hier op een actieve manier vorm aan te geven zijn we begin 2017 gestart met het inbedden van dit gedachtegoed gebaseerd op de principes van Lean. Het belangrijkste doel van Continu verbeteren  is optimalisering van de dienstverlening door het procesmatig werken en denken te bevorderen, processen te verbeteren en verantwoordelijkheden laag in de organisatie te beleggen.

We hebben interne procesverbeteraars opgeleid die vol enthousiasme aan de slag zijn gegaan met verbeterprojecten. We zijn nu in de fase dat de eerste verbeterprojecten zijn afgerond en de eerste resultaten zijn behaald. Nu deze ‘opstartfase’ is afgerond, is het van belang om keuzes te maken over de verdere inbedding en het vaststellen van het ambitieniveau.

Om dit te ondersteunen zijn wij voor de afdeling Interne dienstverlening op zoek naar een:

Coördinator Continu verbeteren  (18  uur per week)
 

Solliciteren

Wat ga je doen:

Als coördinator Continu verbeteren ben je het eerste aanspreekpunt en regievoerder voor Continu verbeteren in onze organisatie. In nauwe samenwerking met het team van procesverbeteraars zet je op organisatieniveau de lijnen uit voor de verdere inbedding van Continu Verbeteren. Je legt de verbinding tussen de procesverbeteraars en het MT. Je zorgt dat de implementatie concreet vorm krijgt en zorgt dat de doelen en uitgangspunten, activiteiten, KPI’s etc vorm krijgen. Ook zorg je ervoor dat de verdere uitrol organisatiebreed plaats vindt. Door o.a.visual management zorg je dat op structurele wijze monitoring plaats vindt op de voortgang van de beschreven doelen en activiteiten. Je geeft ook uitvoering aan verbeterprojecten als procesverbeteraar.

Je ondersteunt en coacht de leidinggevenden en de procesverbeteraars bij hun rol. Je bent daarnaast de deskundige gesprekspartner en vormgever voor het vastleggen van procesbeschrijvingen en de kwalitietsbewaking. Je zorgt dat de beoordeling, monitoring en evaluatie hiervan op een eenduidige en professionele wijze plaats vindt. Deze rol voer je uit in nauwe samenwerking met de hierbij betrokken collega’s.    

Wat vragen wij:

Je bent een sterke communicator en weet collega’s mee te krijgen in je enthousiasme voor continu verbeteren. Als basis beschik je over een relevante HBO-opleiding. Beschikt over kennis en ervaring van Continu Verbeter (Lean) methodieken en tools, bij voorkeur op het niveau van Lean Blackbelt.  Daarnaast beschik je over kennis van de bedrijfsprocessen en projectmanagement en heb je ervaring met bedrijfskunde en organisatieleer. Je bent analytisch, hebt een goede organisatie antenne en je bent resultaatgericht. 

Wat bieden wij:

Wij bieden een leuke en uitdagende functie voor 18 uur per week. Voor de functie bieden wij je, afhankelijk van je opleiding en ervaring, een salaris van maximaal € 4.225,- bruto per maand (maximum schaal 10) gebaseerd op een 36-urige werkweek. De functie is voorlopig gewaardeerd.

Solliciteren?

Ben jij de enthousiaste coördinator Continu verbeteren? Stuur ons dan een sollicitatiebrief inclusief CV met foto (bij voorkeur in PDF) voor vrijdag 25 januari 2019 via ons sollicitatieformulier.

Vragen?

Bel voor meer informatie over deze functie met Wouter Brinkman, afdelingshoofd Interne Dienstverlening, telefoonnummer 06-46480256. Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met Agnes Brouwer, adviseur P&O, telefoonnummer 0546 – 580801.

Reacties (0)