Vanaf 22 augustus 2017 deel van Nijverdalsestraat afgesloten

Dit item is verlopen op 15-08-2018.

Vanwege werkzaamheden is een deel van de Nijverdalsestraat afgesloten voor verkeer.

De werkzaamheden aan de Nijverdalsestraat in Wierden beginnen op dinsdag 22 augustus. De straat is dan afgesloten van De Marke naar de Bongerd voor al het verkeer. Dit gedeelte van de werkzaamheden is begin oktober klaar. Daarna gaat de aannemer verder met het volgende deel van de weg.

Vraag het de aannemer

Heeft u vragen, wilt u meer weten of wilt u iets kwijt over de uitvoering van de werkzaamheden? Vanaf woensdag 23 augustus kunt u elke woensdagmiddag terecht bij de gele keet van aanemersbedrijf NTP. Vanuit deze keet, op de hoek bij de Marke, wordt het werk gecoördineerd. Op woensdagmiddag kunt u van 16.00 – 16.30 uur een medewerker spreken.

Waarom wordt de straat gerenoveerd?

De gemeente gaat de Nijverdalsestraat opnieuw inrichten, omdat hij niet meer voldeed aan de eisen voor dit soort wegen. Een van de bijzonderheden van deze renovatie is de enthousiaste groep van bewoners die meedenkt en ideeën aanlevert. Vindt u het leuk om dit project te volgen? Volg dan de Facebookpagina van de klankbordgroep. Zoek in Facebook op Renovatie Nijverdalsestraat.

Ook via de website van de gemeente kunt u meer lezen over de herinrichting van de Nijverdalsestraat: www.wierden.nl/nijverdalsestraat

Reacties (0)