Wat vindt u van het onderhoud van uw buurt?

Dit item is verlopen op 15-09-2017.
Afbeelding straat gemeente Wierden

Wij willen het graag weten!

Dagelijks loopt, rijdt of fietst u door uw eigen buurt. Als gemeente werken we er hard aan om uw buurt zo aantrekkelijk mogelijk te houden. Dit doen we door opruimen, onderhouden en schoonhouden van het openbaar groen en de straten in uw buurt.

We willen graag weten wat u daarvan vindt. Doen we het goed, kan het beter, mist u iets, kan het anders? We horen het graag van u. Vul de enquête in en laat het ons weten! Dit kost u vijf minuten van uw tijd en u helpt ons op weg bij het maken van keuzes.

U vindt de enquête tot vrijdag 4 augustus 2017 op wierden.ikpraatmee.nl.

IK PRAAT MEE

Reacties (2)

Door pascal maulany, 17 07 2017 om 22:23
ik woon aan de Chris soumokilstr. 79 en wij hebben een boom voor ons huis staan die veel te groot is voor in een woonwijk er staan er wel 5 van in de straat waar we ontzettend veel overlast van hebben zoals, weinig daglicht , takken groeien over het dak, alle ongedierte wat in de boom zit kruipt bij ons naar binnen, als het regent komt alle rotzooi voor ons huis te liggen,en in de herfst de bladeren die eruit vallen , die we zelf kunnen opruimen wij zouden graag jonge boompjes een kleiner soort geplant zien worden. meerdere buurtbewoners denken hetzelfde erover. wat gaat u als gemeente eraan doen mvg.
Door Linda van der Hauw, 18 07 2017 om 12:08
Beste Pascal,
We hebben een melding van jouw klacht gemaakt. Daarnaast hebben wij jouw een e-mail gestuurd met verdere informatie.
Met vriendelijke groet,
Linda van der Hauw
Team communicatie