Weekendafsluiting A1 tussen Rijssen en knooppunt Azelo van 7 tot 10 mei

Het werk om de A1 uit te breiden tussen Apeldoorn-Azelo is in volle gang.

In mei en juni vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats op het gedeelte tussen Rijssen en Azelo. Van vrijdag 7 mei 21.00 uur tot maandag 10 mei 5.00 uur is de A1 daarom afgesloten tussen oprit Rijssen en knooppunt Azelo in de richting van Enschede/Osnabrück.

Verkeer uit Enter dat naar Almelo wil wordt omgeleid via N347 en N350 langs Rijssen en Wierden. Verkeer uit Enter dat richting Hengelo of Enschede wil wordt omgeleid via N347 en N346 langs Delden.

Verkeer vanuit Apeldoorn in de richting van Hengelo/Enschede/Osnabrück wordt vanaf knooppunt Beekbergen omgeleid via A50 en A28 richting Zwolle. Verkeer vanuit Arnhem wordt omgeleid via de A18 richting Enschede, de N18 richting Enschede en de A35 richting Hengelo/Osnabrück. Lokaal verkeer wordt via N-wegen omgeleid en doorgeleid naar de eerstvolgende oprit van de A1.

Dit betekent tijdens extra reistijd voor doorgaand verkeer vanuit Amsterdam en Arnhem naar Enschede/Hengelo en Osnabrück (Duitsland). Ga goed voorbereid op weg en kies een andere route dan de A1 of volg de omleidingsroutes. Houd rekening met een langere reistijd van veertig minuten.

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op www.A1Oost.nl. Ook kunt u voor actuele reistijden gebruik maken van de Rijkswaterstaat Actueel app, @RWSverkeersinfo en www.rijkswaterstaatverkeersinformatie.nl.

Reacties (0)

Plaats een reactie op onze website

Voer de letters in die onder de cijfers 10 en 11 staan. (verplicht)

Spamcontrole
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
o l i k e q o p a k o n u q i