Werkzaamheden Stouweweg

Dit item is verlopen op 30-09-2019.

Vanaf maandag 23 september (7.00 uur) tot en met vrijdag 27 september 2019 worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de Stouweweg in Wierden. Tijdens de werkzaamheden is de Stouweweg afgesloten voor doorgaand verkeer.

Bijgewerkt: 26-9-2019

Bereikbaarheid De Stouwe en De Hooilanden (fiets)

  • De fietsverbinding tussen de Weusteweg en het centrum is tijdens de werkzaamheden gewoon toegankelijk.
  • Het fietspad langs De Stouwe richting de Akeleistraat blijft ook gewoon toegankelijk. 
  • De fietsoversteek in de Stouweweg kan tijdens het grootste deel van de werkzaamheden gebruikt worden. Alleen op maandag en vrijdag zal de fietsoversteek korte tijd buiten gebruik zijn. 

Bereikbaarheid De Stouwe en De Hooilanden (auto)

Bestemmingsverkeer voor de wijken De Stouwe en De Hooilanden kan wel gebruik maken van (een gedeelte van) de Stouweweg, maar moet rekening houden met overlast. Verkeersregelaars zullen het verkeer in goede banen leiden.

Maandag 23 september 2019 (vanaf 7.00 uur)

Op maandag 23 september wordt de Stouweweg in twee fases gefreesd. Eerst doen we de ene rijbaan, daarna de andere. Dat betekent dat er altijd één rijbaan beschikbaar is en dat het verkeer zowel richting Vijverweg als richting Vriezenveenseweg kan rijden. Verkeersregelaars zullen dit in goede banen leiden.

Dit is anders dan oorspronkelijk de bedoeling was.

Dinsdag 24 t/m donderdag 26 september 2019

De wijken De Stouwe en De Hooilanden zijn bereikbaar voor bestemmingsverkeer, maar u moet rekening houden met overlast.

Vrijdag 27 september 2019

De Stouweweg wordt in twee fases geasfalteerd. ’s Ochtends asfalteren we het gedeelte van de Vriezenveenseweg TOT EN MET de Dorsvloer (zie plattegrond). ’s Middags asfalteren we het gedeelte van de Dorsvloer tot de Vijverweg. Bewoners van De Stouwe en De Hooilanden kunnen hun hun wijk bereiken via het gedeelte van de Stouweweg dat wel berijdbaar is.

>> Bewoners van De Schepel kunnen hun straat vanaf 10.00 uur niet met de auto verlaten. Wij adviseren hen om de auto vrijdag 27 september in een andere straat te parkeren.

Plattegrond van Stouweweg

klik hier voor een grotere kaart (pdf)

Bereikbaarheid bedrijventerrein Hogelucht

De bedrijven op het industrieterrein Hogelucht zijn vanaf 23 tot en met 27 september voor klanten en leveranciers bereikbaar via de A35/N35 afslag Wierden-West. Dit wordt met omleidingsroutes aangegeven.

Afvalinzameling

Het afval wordt ingezameld conform de normale planning op de gebruikelijke locatie.

Vragen?

De werkzaamheden worden uitgevoerd door de Twentse Weg- en Waterbouw (TWW) uit Oldenzaal. Met vragen kunt u terecht bij de uitvoerder van TWW. De uitvoerder is Christiaan van der Mast: telefoon 06 – 1294 3631 of email c.vandermast@tww.nl.

Reacties (0)