Wierdense Week van de Amateurkunst

Met activiteiten van 11 t/m 18 september 2021

De Week van de Amateurkunst (WAK) is bedoeld om amateurkunstbeoefenaars in het zonnetje te zetten en de culturele initiatieven in de gemeente te tonen. De WAK 2021 wordt mogelijk gemaakt door Kaliber Kunstenschool, Provincie Overijssel en gemeente Wierden.

Gedurende de WAK zijn er op diverse plekken activiteiten van amateurkunstenaars. Bijvoorbeeld diverse exposities, een open huis en een voorspeelavond bij Kaliber Kunstenschool en wordt er een workshop gegeven over ‘Goed omgaan met dementie in je vereniging’. Op zaterdag 11 september 2021 staat er onder meer een wandel- en fietsroute langs fraaie monumenten in Hoge Hexel op het programma. De meeste activiteiten zijn gratis te bezoeken, maar let op: bij de meeste activiteiten is aanmelden verplicht. Maar gelukkig beperkt zich dit niet tot deze ene week. Het hele jaar door is iedereen van harte welkom bij alle verenigingen, clubs en instellingen!

De activiteiten worden georganiseerd met in achtneming van de richtlijnen zoals aangegeven door het RIVM en we willen u dan ook vragen de aanwijzingen op locatie op te volgen. 

Documenten:

Reacties (0)

Plaats een reactie op onze website

Voer de letters in die onder de cijfers 12 en 15 staan. (verplicht)

Spamcontrole
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
e r o z e k e h o v o w o p u