Zwerfvuil op andere plekken dan vorig jaar

Helpt u ook mee zwerfafval opruimen? 

In onze gemeente is er een groep vrijwilligers die regelmatig zwerfvuil opruimt. Als gemeente zijn we daar natuurlijk erg blij mee. Normaal gesproken nodigen we ze één keer per jaar uit om ze te bedanken, dit jaar kon dat niet vanwege de coronamaatregelen. Wel brachten we ze een cadeautje én we vroegen ze hoe het nu gaat met zwerfvuil in onze gemeente.

De vrijwilligers meldden dat er dit voorjaar op de gebruikelijke hotspots minder zwerfafval lag dan normaal gesproken, waarschijnlijk omdat de scholen en sportverenigingen (deels) gesloten waren. Nieuwe hotspots zijn  onder andere de Bornerbroekseweg (binnen gemeente Wierden), de Wierdenseweg (van Enter tot de Wisselmaat), de Rijssensestraat en de fietssnelweg richting Almelo. Ook het buitengebied werd genoemd.

Ruimt u ook zwerfafval op? Of wilt u dat gaan doen? Meld u dan bij de gemeente door een e-mail te sturen naar bouwenenwonen@wierden.nl. Wij stellen dan een opruimpakketje voor u samen, met Het opruimpakketje bestaat uit een grijper, hesje, handschoenen en vuilniszakken.  Als iedereen een klein stukje schoon houdt, bereiken we samen een groot resultaat!

Reacties (0)

Plaats een reactie op onze website

Voer de letters in die onder de cijfers 15 en 14 staan. (verplicht)

Spamcontrole
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
u q u m u p u b i x i x a v o