In september en oktober zijn er een aantal weken en dagen die speciale aandacht verdienen. Op 21 september is het Wereld Alzheimer Dag, van 28 september t/m 4 oktober de Week tegen de Eenzaamheid, van 2 t/m 8 oktober de Week van de Opvoeding en van 4 t/m 15 oktober de Kinderboekenweek. Een goede aanleiding om de Sociale Kaart van de gemeente Wierden, onder de noemer 'Met Mekaar', nog eens extra onder de aandacht te brengen, door middel van een special in de Wiezer.

Sociale kaart

Op de Sociale kaart Wierden ‘Met Mekaar’ vindt u hoe wonen, zorg, welzijn, werk en geldzaken in de gemeente Wierden geregeld zijn en vindt u de weg naar organisaties, activiteiten, hulp en initiatieven in uw eigen buurt. Bekijk de sociale kaart op: www.socialekaartwierden.nl(externe link).

Activiteiten

Naar aanleiding van deze speciale dagen en weken worden er in de gemeente Wierden verschillende activiteiten georganiseerd. Een overzicht van alle activiteiten vindt u in de rechterkolom van de special, te downloaden onderaan deze pagina. 

De special 'Met Mekaar' is een uitgave van de gemeente Wierden, in samenwerking met: Stichting De Welle, Avedan, Evenmens, Bibliotheek Wierden en Enter en de Werkgroep Dementie.