Een uniek kijkje binnen bij de gemeentewerf van de gemeente Wierden. Op zaterdag 10 september openen we de deuren aan de Anjelierstraat 8c.

Van 9.00 tot 16.00 uur kan iedereen het materieel van de buitendienst van dichtbij bekijken en worden er verschillende leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud!

Informatiemarkt

We combineren de Open Dag met een informatiemarkt waar onze medewerkers je graag vertellen over het werk wat ze doen, projecten die in onze gemeente lopen en waar je ze onbeperkt vragen mag stellen.

Activiteiten

Er worden gedurende de hele dag leuke activiteiten georganiseerd! Er is een Yalp Sutu digitale voetbalmuur, opblaasbare glijbaan en zandbak. De kinderen kunnen vogelhuisjes en insectenhotels maken, een behendigheidsspel spelen met de kraan van een vrachtwagen of kijken bij een riool demo.

En aan wat lekkers wordt natuurlijk ook gedacht. Op het terras kunnen de ouders even uitrusten met een lekker broodje en staat er voor de kinderen een suikerspin-, popcorn- en poffertjeskraam klaar!

Boomsculptuur winnen voor bij jou op het werk, school of in de buurt?

Tijdens de Open Dag van de gemeentewerf in Wierden op zaterdag 10 september is een bomenkunstenaar aanwezig. Een van de heren van Timberteam toont dan aan bezoekers zijn vakmanschap en passie voor het bewerken van bomen. Van een boomstronk, afkomstig uit onze gemeente, maakt hij tijdens de Open Dag een mooie creatie.

Deze sculptuur kan na 10 september misschien wel bij jou op het werk, school of in de buurt staan! Meld je (maatschappelijke) instantie dan voor 26 augustus aan. Vanaf 29 augustus kunnen inwoners stemmen op alle inzendingen. De inzending met de meeste stemmen wint. Tijdens de Open Dag op 10 september maken we de winnaar bekend.

Voorwaarden:

  • De locatie bevindt zich in de gemeente Wierden.
  • De locatie heeft een maatschappelijke functie (denk aan een verzorgingshuis, bibliotheek, ontmoetingscentra, schoolplein etc.) en betreft geen besloten locatie zoals een achtertuin.
  • Er zal een fotomoment plaatsvinden met de prijswinnaar, de gemeente Wierden en bomenkunstenaar.
  • Door deelname aan deze actie verleent de prijswinnaar toestemming aan de gemeente Wierden om hun naam voor promotionele doeleinden met betrekking tot deze actie te gebruiken.

Locaties kunnen worden ingediend via: www.wierden.nl/boomsculptuur