Elke 1e woensdag van de maand bijeenkomst autirustpunt in Zorgboerderij de Piet

Dit item is verlopen op 30-06-2016.

Autisme is niet te genezen, onbegrip gelukkig wel.

Bijeenkomst autirustpunt in Zorgboerderij de Piet / 11 mei is de 2e woensdag van de maand

Begin April hebben Janet en Ellen (autismevriendelijke coaches) in de autismeweek een kaartenactie gehouden in de gemeente Wierden met als doel: iedereen de gelegenheid geven om zijn/haar ervaring, verhaal, opmerking of vraag met betrekking tot autisme te delen.

De actie is niet bij iedereen opgevallen maar heeft vele goede gesprekken opgeleverd en een leuk aantal schriftelijke reacties. Hieruit is ons gebleken dat er behoefte is aan een vaste plek waar je terecht kunt met je vragen over autisme. Het ervaren van onbegrip was ook een regelmatig terugkerende opmerking.

Daarom hebben we besloten in het najaar te starten met een maandelijks ontmoetingsmoment in de gemeente Wierden. Ook gaan we gegevens verzamelen van hulpverleners en instanties in de gemeente Wierden en nabije omgeving. Daarbij horen we ook graag de ervaringen van anderen om zo met elkaar een steunpunt te kunnen worden voor elkaar. Op deze manier kunnen vragen/zorgen soms snel en effectief worden aangepakt. Je hoeft je nergens te registreren of aan te melden. Je kunt gewoon binnen lopen. Koffie/thee en een luisterend oor zijn aanwezig. Je kunt ook contact met ons zoeken via ons mailadres autirustpunt@outlook.com. We proberen dan zo spoedig mogelijk te reageren.

Waar: Zorgboerderij de Piet, Voorbroekweg 3, 7468 RG Enter

Voor wie: Iedereen die vragen heeft, iets wil delen of een luisterend oor zoekt m.b.t. autisme

Kosten: Geen.

Aanmelden: Niet nodig

Wanneer: De 1e woensdag van de maand van 9.30 tot 11.30 uur

.

Data:  3 febr., 2 mrt., 6 april, 11* mei, 1 juni 2016.